Waarom? Daarom!-   eReader eBook

Roué Verveer • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Waarom? Daarom! is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Roué Verveer maakt zich zorgen over de opvoeding in Nederland. Over slappe ouders die geen grens trekken. Over kinderen die de regie overnemen in huis. Hij vergelijkt zijn strenge opvoeding in het Suriname van de jaren tachtig met de manier waarop hij zijn twee zonen opvoedt – Amsterdam jaren tien – en wat hij om zich heen ziet. Niet gehinderd door enige wetenschappelijke kennis van zaken, schrijft hij even geestig als bevlogen over Surinaamse ‘je gaat doen wat ik zeg’-ouders en Nederlandse ‘wil je broccoli of spinazie’-ouders. Waarom? Daarom! is een opvoedboek met een knipoog, vanuit een nieuw, Surinaams perspectief.

Dit boek in de pers

Een grappig boek, met een serieuze ondertoon (...) geschreven met humor, knipogen en voetnoten'.  
Het Parool  

Verfrissend en op z´n minst heel grappig  
VIVA MAMA  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Zo word ook jij een je-doet-wat-ik-zeg-ouder

De succesvolle Surinaamse cabaretier en acteur Roué Verveer debuteert als schrijver met het even komische als verrassende boek 'Waarom? Daarom!' Met toegankelijke anekdotes en herinneringen laat Verveer je de verschillen zien tussen zijn eigen opvoeding in Suriname en die van zijn eigen kinderen nu. Een groter contrast kan bijna niet! De manier waarop zijn eigen moeder met strakke hand haar koters in het gareel hield, is voor Verveer de inspiratie geweest om dit boek te schrijven. Gewoon even naar de supermarkt is zo een van die dagelijkse uitdagingen die zomaar in een drama kunnen ontaarden als je als ouder te slappe schouders hebt. Maar er is hoop: grenzen stellen kan dus ook op een leuke manier en dat is uiteindelijk alleen maar goed voor jou én je kinderen!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over opvoeding
  • boeken over Zuid Amerika

Details:

Auteur(s)Roué Verveer
UitgeverijAtlas Contact
ISBN9789045028873
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's107
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte4046 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten