Wacht op mij-   eReader eBook

Gayle Forman • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Wacht op mij is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wacht op mij begint drie jaar na Mia's ongeluk. Adam en zijn band zijn inmiddels doorgebroken. Aan de vooravond van hun wereldtournee is Adam in New York, eenzaam en ongelukkig. Sommige mensen denken dat roem alles oplost, maar Adam kan zijn succes niet aan. Om door te kunnen gaan met zijn leven, zal hij eerst zijn verleden moeten accepteren.

Reviews & recensies

Het prachtige vervolg op de bestseller Als ik blijf, de Young Adult hit van 2014!

Sommige boeken slaan in als een bom en blijven je na het lezen lange tijd bij. Als ik blijf, het indrukwekkende debuut van Gayle Forman, is echt zo'n boek. Ik vond het een prachtig verhaal dat erg ontroerde en ik had het boek ademloos uitgelezen. De verwachtingen van Formans nieuwe boek Wacht op mij waren dan ook hooggespannen. Gelukkig heeft ze ook voor haar nieuwe roman aan die hoge verwachtingen voldaan. Gayle Forman laat ook nu weer een staaltje van briljante vertelkunst zien. Zij weet je echt te raken. In Wacht op mij zijn we inmiddels drie jaar verder en hebben Adam en Mia elkaar uit het oog verloren. Ze leiden ieder hun eigen leven. Totdat een onverwachte ontmoeting in New York hen weer dichter bij elkaar brengt... Mijn absolute leestip voor wie genoten heeft van Als ik blijf. En als je die nog níet gelezen hebt… haal die dan ook meteen in huis!

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)Gayle Forman
UitgeverijMoon
Vertaler(s)Willeke Lempens
ISBN9789048826339
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's186
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte601 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten