Wachten op woensdag-   eReader eBook

Nicci French • eBook eci.be lezers

€ 4,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 9 uur geleden.

Wachten op woensdag is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als het tienermeisje Dora Lennox op woensdagmiddag uit school komt treft ze de voordeur van het huis open aan. Hoewel de auto op de oprit staat, is het stil in huis. Dan doet Dora een verschrikkelijke ontdekking: haar moeder Ruth ligt op de grond, vermoord. Maar wie zou een doodgewone huisvrouw willen vermoorden? En waarom? Inspecteur Karlsson krijgt de zaak toegewezen. Wanneer tijdens het politieonderzoek aan het licht komt dat Ruth Lennox een geheim leven leidde, is haar gezin geschokt. Om het onderzoek te kunnen voortzetten schakelt Karlsson Frieda s hulp in, die hij nu meer nodig heeft dan ooit tevoren. Maar Frieda heeft zo haar eigen problemen. Ze heeft veel moeite om de mislukte aanslag op haar leven te verwerken. En als ze dan ook nog door een van haar patiënten op het spoor van een seriemoordenaar wordt gezet, raakt Frieda steeds dieper verstrikt in een gevaarlijk web. Of is het slechts haar eigen verbeelding die met haar aan de haal gaat? Zal het Frieda lukken het duistere geheim op te lossen voordat ze er zelf door wordt verzwolgen? Wachten op woensdag is, na Blauwe maandag en Dinsdag is voorbij, de derde thriller met Frieda Klein in de hoofdrol. Opnieuw heeft Nicci French een razend spannende en goed geconstrueerde thriller geschreven, waarin het leven van Frieda stapje voor stapje verder wordt blootgelegd.

Dit boek in de pers

Opnieuw een mooi geconstrueerde, psychologisch doordachte thriller van het Britse schrijversduo Nicci French, al mochten we van hen in het verleden al geraffineerdere ontknopingen lezen en blijkt enige voorkennis uit de twee vorige Frieda Klein-boeken haast onontbeerlijk.  
Gazet Van Antwerpen  

Ook dit boek van Nicci French leest weer heerlijk weg  
Flair  

Nicci French heeft in een fraaie, strakke compositie een eigentijdse heldin geschapen.  
De Volkskrant  

Zoals elk boek van Nicci French is "Wachten op woensdag" niet alleen spannend, met heel verrassende wendingen, maar munt het ook uit in een stijl waarmee het zich boven de meeste thrillers verheft en in een scherpzinnige karaktertekening.  
Trouw  

Een vreugde om te lezen.  
Nu.nl  

Knap geconstrueerd, fantastisch geschreven, kortom, topniveau  
Margriet  

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijke thriller. De nieuwe Nicci French is ouderwets smullen!  
GLOSSY  


Reviews & recensies

Het derde boek in de 'Frieda Klein' serie

Een psychotherapeute (Frieda Klein) die de politie helpt bij moordmysteries biedt als uitgangspunt een heleboel perspectieven om dieper in te gaan op de motieven en werkwijzen van gestoorde misdadigers. Het schrijversduo Nicci French slaagt er als geen ander in om de beklemmende en beangstigende krochten van de menselijke ziel te verkennen. Wat dit boek extra beklijvend en spannend maakt, is het feit dat het hoofdpersonage zelf mentaal hopeloos in de knoop ligt na een eerder avontuur. Hetgeen haar kijk op de realiteit vervormt. Sterk is ook hoe twee, ogenschijnlijk onbelangrijke, plotlijnen uiteindelijk in de eindontknoping geïntegreerd worden. Vakwerk!

Bekijk alle reviews van Sander Verheijen | Crimezone 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over moord
  • verzwegen zaken

Details:

Auteur(s)Nicci French
UitgeverijAmbo|Anthos
Vertaler(s)Irving Pardoen
ISBN9789041423566
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's491
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte675 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieFrieda Klein
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten