Ware geschiedenis van Mathilde Kschessinkska-   eReader eBook

Adrienne Sharp • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Ware geschiedenis van Mathilde Kschessinkska is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Sint-Petersburg, begin twintigste eeuw. Mathilde Kschessinska is de prima ballerina van het Russische Keizerlijke Ballet.
Nu, een leven later, is ze honderd jaar oud en woont ze als balling in Parijs. De tijd is rijp om haar memoires te schrijven. Het leven van Mathilde is uitzonderlijk; als de grootste danseres van haar tijd is ze een graag geziene gast aan het Russische keizerlijke hof, waar ze op zeventienjarige leeftijd de minnares wordt van tsarenzoon Nikolaj Romanov. Ze blijft hem in haar hart haar hele leven trouw, hoewel hij haar verlaat als hij als de laatste tsaar op de troon komt.
Door de ogen van Mathilde zijn we getuige van het begin van een revolutie en van de blinde lichtzinnigheid van een hof dat op het punt staat te gronde te gaan. Adrienne Sharps rijke, verbeeldingsvolle roman is gebaseerd op echte gebeurtenissen; De ware geschiedenis van Mathilde Kschessinska is een hartstochtelijke roman, die decennia en continenten omspant en de lezer ademloos achterlaat.

Details:

Auteur(s)Adrienne Sharp
UitgeverijJ.M. Meulenhoff
Vertaler(s)Mechteld Jansen
ISBN9789460231070
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's414
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte408 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten