Wat ik nooit eerder heb gezegd-   eReader eBook

Celeste NG • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Wat ik nooit eerder heb gezegd is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

‘Een powerhouse van een debuut. Ng’s verhaal grijpt je vanaf de eerste pagina bij de keel, met de hoop om het mysterie van Lydia’s dood te ontrafelen. Mensen, dit boek heeft alles in huis. Alles.’ – The Huffinton Post

Juni, 1977. In het universiteitsstadje Middlewood ontdekt de familie Lee dat hun dochter verdwenen is. Een paar dagen later wordt het lichaam van de zestienjarige Lydia uit het meer gevist. Verteerd door schuldgevoelens slaat haar vader een roekeloze weg in die hem zijn huwelijk kan kosten. Haar moeder Marilyn is gebroken, maar vastbesloten om een dader te vinden – tegen elke prijs. Lydia’s broer is er zeker van dat hun getroebleerde buurjongen Jack iets te maken heeft met het drama. Maar het is de jongste in de familie, Hannah, die meer ziet dan iemand zich realiseert en die wel eens de enige zou kunnen zijn die weet wat er echt gebeurd is.

Wat ik nooit eerder heb gezegd is zowel een pageturner als een ontroerend portret van een gezin. Een aangrijpend verhaal over familie, geschiedenis en de betekenis van het woord ‘thuis’.

Dit boek in de pers

Ng houdt je bij de les tot de mooi melancholieke, schrijnende ontknoping.  
Trouw  

Een powerhouse van een debuut. Ng's verhaal grijpt je vanaf de eerste pagina bij de keel, met de hoop om het mysterie van Lydia's dood te ontrafelen. Mensen, dit boek heeft alles in huis. Alles.  
THE HUFFINGTON POST  

Letterlijk vanaf de eerste zin intrigerend. Spannend, tragisch, meeslepend: dit boek heeft het allemaal.  
ZIN  

Klassieke vragen, groots gebracht.  
Linda  

Veelgelaagd boek met intens verdrietige ondertoon.  
VN DETECTIVE & THRILLERGIDS  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Op pagina één van het boek was ik eigenlijk al verkocht.

‘Lydia is dood. Maar dat weten ze nog niet.’ Zo opent de roman van schrijfster Celeste Ng, dat je volgens de binnenflap uitspreekt als ing. Een ijzersterk begin, want –als je zo nieuwsgierig bent als ik- wil je dan weten wat er is gebeurd en wie het heeft gedaan. En dat vinden er meer; het debuut van deze Amerikaanse schrijfster met Chinese roots is bejubeld door iedere recescent die er toe doet. In ‘Wat ik nooit eerder heb gezegd’ wordt het verhaal verteld van de Amerikaans-Chinese familie Lee die wanhopig probeert de dood van de 16-jarige dochter Lydia te begrijpen. In hun zoektocht naar antwoorden wordt pijnlijk duidelijk hoe ervaringen én dromen van ouders kinderen in een houtgreep kunnen houden. Een spannend en ontroerend boek dat prachtig is geschreven met beeldende zinnen als: ‘Op de trap geeuwt Lydia’s broer, die nog steeds verzonken is in het staartje van zijn droom’. Ook al gespot op pagina één.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over het verlies van een kind
  • duistere verhalen

Details:

Auteur(s)Celeste NG
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
ISBN9789044973716
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's336
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1356 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten