Wat ik zeker weet-   eReader eBook

Oprah Winfrey • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Wat ik zeker weet is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De vraag ‘Wat weet je zeker?’ van filmrecensent Gene Siskel inspireerde Oprah Winfrey tot haar column 'Wat ik zeker weet' in O, The Oprah Magazine. De vraag bood haar een manier om de balans van haar leven op te maken. Sindsdien schreef Oprah de afgelopen veertien jaar elke maand een column. Deze juweeltjes zijn nu samengebracht in Wat ik zeker weet, een prachtig boek vol inzichten en inspirerende wijsheden. Gerangschikt naar onderwerp – vreugde, veerkracht, verbondenheid, dankbaarheid, mogelijkheid, eerbied, helderheid en macht – geven de teksten ons een zeldzaam, krachtig en intiem inkijkje in het hart en de geest van een van de bijzonderste vrouwen ter wereld.

Dit boek in de pers

Kansen ontdekken in de dingen die misgaan en kracht putten uit door schade en schande geleerde levenslessen.  
HAPPINEZ  

Wijsheid en inzicht voor elke dag.  
GLAMOUR  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Wijze levenslessen van Oprah

Jarenlang werd ik beschreven als de Nederlandse Oprah, en daar heb ik me altijd tegen verzet, omdat je nu eenmaal geen mensen kunt vergelijken. Maar nadat ik 'Wat ik zeker weet' van Oprah heb gelezen, zie ik in elk geval een hoop overeenkomsten. Oprah groeide op in een arm gezin, werd op jonge leeftijd misbruikt en heeft geen kinderen. Door het ruige leven dat ze als jong meisje had, deed ze een enorme hoeveelheid ervaring op. Bovendien interviewde ze later in haar populaire dagelijkse talkshow ongeveer alle goeroe's van de wereld, van Eckhart Tolle tot en met Maya Angelou. Ze worden regelmatig geciteerd. Deze bundeling van haar columns uit 'O' bevat wijze levenslessen. Ook haar vriendschap met Gayle wordt van binnenuit belicht. Zo wordt dit boekje een interessante combinatie van een inkijkje in het leven van een talkshowhost en een gewone zoekende vrouw, die hoopt antwoorden te vinden op levensvragen.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over inspiratie
  • gebundelde columns

Details:

Auteur(s)Oprah Winfrey
UitgeverijLev.
Vertaler(s)Bonella van Beusekom
ISBN9789044973273
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's226
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1032 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten