Wat je achterlaat-   eReader eBook

Tom Vowler • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Wat je achterlaat is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wat als alles waarin je geloofde in duigen valt?

In het prachtige Dartmoor lijkt Anna een zorgeloos en vrij leven met haar familie te hebben. Maar als een gevangene ontsnapt uit een nabijgelegen instelling leidt dit tot een serie gebeurtenissen die alles op losse schroeven zet. Anna wordt overbezorgd om haar kinderen en steeds afstandelijker naar haar man Robert. Waarom gedraagt ze zich zo vreemd? Is haar angst terecht?

En dan is er mevrouw Jacobs, een idealistische jonge lerares op een middelbare school. Vastbesloten haar leerlingen te stimuleren, neemt ze een van hen, Jamie, onder haar hoede en geeft hem thuis bijles. Als hij haar op een avond aanvalt, lijkt niemand te geloven wat er is gebeurd, zelfs niet de mensen die het dichtst bij haar staan. Ze heeft het zwaar met de gevolgen en doet haar uiterste best ergens anders een nieuwe start te maken.

Twee vrouwen, twee totaal verschillende verhalen. Maar als ze samenkomen, loopt de spanning steeds hoger op

`Intrigerend en spannend, zo zie je maar hoe het verleden je kan inhalen en begraven geheimen uiteindelijk altijd een weg naar boven weten te vinden. Reviewingtheevidence.com

Dit boek in de pers

Een schrijver die zich kan gaan meten aan Highsmith en French.  
Biblion  


Reviews & recensies

Spanningsopbouw tot op de laatste bladzijde

‘Wat je achterlaat’ is zeker geen standaard thriller. Je kunt zelfs betwisten of het een thriller is. Het boek vertelt over twee vrouwen. Anna die met haar familie op een afgelegen boerderij woont en als kunstenares een teruggetrokken maar gelukkig leven leidt. Wanneer een gevangene uit de gevangenis die vlak bij hun huis ligt ontsnapt, wordt Anne ongerust over de veiligheid van haar familie en verandert haar leven. In eerste instantie vond ik dit nogal overdreven overkomen, maar later in het boek begrijp je het beter. Het tweede verhaal gaat over een jonge lerares die net begonnen is met lesgeven. Zij is enthousiast en idealistisch en daarom vastbesloten zich volledig in te zetten om ook minder kansrijke kinderen te helpen succesvol hun school af te maken. Op het eerste gezicht lijken de verhalen niets met elkaar te maken te hebben en lijkt het boek een roman. Maar al heel snel voel je de onderhuidse spanning opbouwen. Je weet dat er iets niet klopt, maar kan er nog niet de vinger opleggen. En dan komen de twee verhalen op zeer verrassende wijze bij elkaar en beginnen alle puzzelstukjes op z’n plek te vallen. Is dit een roman met een enorme onderhuidse spanning die wordt opgebouwd tot een zinderende finale? Of een goedgeschreven onderhoudende psychologische thriller? Wat mij betreft mag het allebei. Ik heb het boek met heel veel plezier gelezen. Echte aanrader!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over geheime verledens
  • thrillers

Details:

Auteur(s)Tom Vowler
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
ISBN9789044970418
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's240
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1445 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten