Wat je niet wilt zien-   eReader eBook

Steve Mosby • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Er zijn dingen die je liever niet wilt zien Alex Connor is op de vlucht voor herinneringen aan de dood. Na de zelfmoord van zijn vrouw is hij door Europa gaan reizen, niet in staat zijn oude leven weer op te pakken. Maar als zijn beste vriendin Sarah vermoord wordt en haar lichaam onvindbaar blijkt, keert Alex onmiddellijk terug om haar te zoeken. Paul Kearney leidt het politieonderzoek. Hij jaagt op een moordenaar die vrouwen ontvoert en ze langzaam leeg laat bloeden. De lichamen worden echter niet altijd gevonden. In hun zoektocht komen Alex en Kearney op plekken waar geen normale regels gelden. Plekken waar mensen er alles voor over hebben om de sensatie van de dood te ervaren.

Dit boek in de pers

De Britse auteur Steve Mosby neemt in Wat je niet wilt zien de tijd om zijn personages in het hoofd van de lezer te plaatsen. Hij doseert zijn hoeveelheid gruwelen niet op een hysterische manier. Als iemand een tocht onderneemt, kan de lezer meereizen.  
De Volkskrant  

Het knappe van de Britse auteur Steve Mosby is dat hij zijn personages bijna tergend langzaam het duister in trekt.  
Trouw  

Een jonge weduwnaar wordt meegesleept in een wereld waarin niemand wil belanden maar waaraan geen ontsnappen mogelijk is. Gruwel is immers onweerstaanbaar.  
Nu.nl  

Het uitgangspunt is heel goed, en het verhaal heeft een hoog kippenvelgehalte.  
Vrij Nederland Detective & Thrillergids  

Details:

Auteur(s)Steve Mosby
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
ISBN9789044964325
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1993 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten