Wat overblijft-   eReader eBook

Lieneke Dijkzeul • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

Wat overblijft is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Inspecteur Vegter duikt in een nieuwe zaak waarin macht en wantrouwen de boventoon voeren. Met tegenzin werkt hij aan het oplossen van deze schokkende zaak en hij dreigt het overzicht dreigt te verliezen.

In een idyllisch winterlandschap wordt zakenman Richard Verkallen gevonden, met sneeuw bedekt, dood. Spoedig blijkt dat Verkallen niet bepaald geliefd was: niet bij zijn familie, niet op de zaak en zelfs niet bij zijn gezin. Verkallen zette kwaad bloed bij zijn familie door een donkere vrouw te trouwen. Die vrouw, uit Somalië afkomstig, is inmiddels wanhopig. Na vele jaren is ze het vechten tegen onbegrip en discriminatie moe en wil ze naar huis. Maar hoe zou ze er moeten overleven met haar gehandicapte zoon?

Inspecteur Paul Vegter ontdekt dat Verkallen er jarenlang een minnares op nahield die hij vlak voor zijn dood aan de kant heeft gezet. Soms is het lot onrechtvaardig, altijd is het onontkoombaar. Niemand beseft dat beter dan de contemplatieve Vegter, die hard bezig is zijn eigen leven weer op de rails te zetten. Met tegenzin werkt hij aan het oplossen van deze schokkende zaak en hij dreigt het overzicht te verliezen.

Dit boek in de pers

Het is echt, het is hard. En het zet aan tot nadenken. Goed gedaan. Ik geef een 8,5.  
Libelle  

In Wat overblijft beschrijft Lieneke Dijkzeul in haar mooie stijl hoe de levens van de hoofdrolspelers in een draaikolk van wanhoop en geweld in de knoop raken.  
Algemeen Dagblad  

Zelfs wanneer het verhaal afgelopen is, snakt de lezer naar meer.  
Hebban.nl  

Details:

Auteur(s)Lieneke Dijkzeul
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789041422934
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's227
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte281 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SeriePaul Vegter
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten