We hebben er een geitje bij-   eReader eBook

Marjet Huiberts • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 1 dag geleden.

We hebben er een geitje bij is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op de kinderboerderij is een nieuwe bewoner geboren. Vóór Mik het babygeitje heeft gevonden moet hij langs alle andere kinderboerderijdieren, die elk op hun eigen manier uiting geven aan hun blijdschap over de geboorte van het nieuwe geitje.

Reviews & recensies

Wat een prachtige en frisse illustraties van de dieren op de boerderij!

'We hebben er een geitje bij!' is het prentenboek van het jaar 2016. En dat is geheel terecht! Wat een prachtige en frisse illustraties van de dieren op de boerderij! De koe, het paard, de scharrelkip, het konijn en het varken, je ziet ze allemaal in de gezellige kinderboerderij. Alle dieren zijn heel erg blij, want er is een geitje geboren. Mik is razend nieuwsgierig en gaat op zijn step naar de kinderboerderij. Hij hoopt het kleine geitje te kunnen bewonderen. De dieren wijzen hem de weg naar de stal van het geitje. 'Boe!' zegt de koe. 'Ik ben zo blij. We hebben er een geitje bij'. 'Hiiii!' zegt het paard. 'Het wordt druk hier in de wei. We hebben er een geitje bij'. Alle dieren lopen mee. 'Mééé!' zegt moeder geit tevreden. Het op rijm geschreven verhaaltje is vrolijk en lief. De illustratrice heeft gekozen voor paginavullende tekeningen met prachtige kleuren voor de dieren en de kinderboerderij. Een leuk klein detail is de slak die je bijna op elke pagina zult vinden, maar steeds op een verrassende plek. Alle dieren gaan met Mik mee om het lieve geitje te zien. Ga jij ook mee? Veel plezier!!!

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)Marjet Huiberts
IllustratorIris Deppe
UitgeverijGottmer
ISBN9789025765309
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's32
LeeftijdsindicatieBaby's en peuters
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte19248 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten