We love beef

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.
In We Love Beef laten chefs Alain Caron en Richard van Oostenbrugge zien hoe veelzijdig én veelomvattend een rund is. In hun recepten gebruiken ze alles, van tong tot staart, van borst tot haas. Als je rundvlees koopt van topkwaliteit, geniet je van meer dan alleen biefstuk en burgers.
We Love Beef is gelardeerd met foto's van Richard en Alain in Engeland, waar ze gepassioneerde veeboeren en slagers bezochten, door Londen scharrelden speurend naar rundvlees en daar van alles aantroffen; van een memorabele bagel met pekelvlees in de ochtend, runderlever met uien for lunch, tot de beste steaks van de stad in de avond.
Extra: Een uitgebreid beef-abc.
'Deze bereidingen met beef door Alain en Richard zijn smaakvol, met lef en respect voor het mooie product bereid. Voor iedereen die rundsvlees adoreert en dit zelf graag klaarmaakt voor de mooie momenten in het leven.' - Sergio Herman
'Toen ik bij The Fat Duck werkte, was chef Heston Blumenthal altijd heel enthousiast over vlees van Longhorn runderen, en in het bijzonder het vlees van de runderen van Richard Vaughan. Ik vind het geweldig dat Alain en Richard dit prachtige vlees nu ook hebben ontdekt, omarmd en het in Nederland introduceren.' - François Geurds
'Eigenlijk ben ik jaloers op Alain en Richard, ik had zelf graag een boek als dit gemaakt. Een boek waarin we aangespoord worden om alle delen van het rund te gebruiken. Maar ik ben ook blij dat zo'n boek er nu is, informatief, compleet en inspirerend!' - Herman den Blijker

9,99
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.
9,99
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.
Bestel dit eBook

Direct downloaden

Gemiddelde beoordeling

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde van €50.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

  • Auteur(s) : Alain Caron, Richard van Oostenbrugge
  • Uitgeverij : Carrera Culinair
  • ISBN : 9789048827565
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : eBook
  • Aantal pagina's : 169
  • Verschijningsdatum : 11-03-2015
  • Formaat :
    ePub met digitaal watermerk
    ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
  • Bestandsgrootte : 70850 KB
  • Kopieerrechten : Kopiëren is niet toegestaan
  • Printrechten : Printen is niet toegestaan
  • Voorleesfunctie : Ingeschakeld