We moeten je iets vertellen-   eReader eBook

Marion Pauw • eBook

€ 7,49

Direct downloaden

We moeten je iets vertellen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Marion Pauw, auteur van de Maand van het Spannende Boek 2015, is bekend van haar thrillers Drift, Daglicht, Zondaarskind, Jetset en Hemelen, en haar roman De wilden. Daglicht is succesvol verfilmd met Angela Schijf, Fedja van Huêt en Monique van de Ven. We moeten je iets vertellen is haar zesde thriller.

We moeten je iets vertellen is Pauws meest persoonlijke thriller. De succesvolle Kathelijne valt voor de charmes van een oudere, getrouwde man en raakt zwanger van hem. Ze ondergaat een abortus. De dag erna vindt ze een huiveringwekkend verhaal op haar notitieblok, geschreven in haar eigen handschrift. Terwijl ze rouwt om haar ongeboren kind, gaat ze op onderzoek uit.
Bestsellers nu vanaf € 4,99

Dit boek in de pers

Misschien is ook Pauw in haar voorlopig laatste boek ook helemaal zichzelf. In ieder geval is ze lekker dwars. Ze houdt zich expliciet niet aan de schrijfregels en geeft een eerlijke inkijk in haar schrijverschap.  
NRC  

Vele plotwendingen en luchtig uitgewerkte subplots maken dit tot een vermakelijke roman over een stuitend oppervlakkig personage.  
Nu.nl  

We moeten je iets vertellen is een verrassende, grappige, ironische, tragische én mooie afsluiter van een serie boeken van Marion Pauw.  
Hebban.nl  


Reviews & recensies

Helaas de laatste thriller van Marion Pauw.

Op de dansvloer loopt Didi de knappe Joep tegen het lijf en is op slag verliefd. Maar klopt alles wel aan Joep? Terwijl haar vriendinnen toe zijn aan een nieuwe stap in hun leven, stort Didi zich op haar artikel en ontdekt de schokkende waarheid.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over abortus
  • vrouwelijke thrillers

Details:

Auteur(s)Marion Pauw
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789026331534
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's185
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte318 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten