Wees blij dat je ze nog hebt-   eReader eBook

Yvonne Kroonenberg • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Wees blij dat je ze nog hebt is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

We worden tegenwoordig oud. Heel oud. En tegen de tijd dat we hulpbehoevend zijn is er geen luxe bejaardenflat meer waar we welkom zijn en vertroeteld worden tot aan een zachte dood. Mantelzorgers moeten het werk doen. Dat zijn meestal kinderen en kleinkinderen: zij geven liefde en zorg zo goed ze kunnen. En zijn ouders daar dankbaar voor? Niet altijd. In dit boek laat Yvonne Kroonenberg mensen aan het woord die met deze omstandigheden te maken hebben: wanhopige, opofferende, boze en blije mantelzorgers, dankbare en ondankbare senioren, verpleeghuisbewoners, kinderen en kleinkinderen van alle leeftijden. Ze sprak deskundigen en liep mee in een verpleeghuis. Wees blij dat je ze nog hebt is een bemoedigend boek over een ingewikkelde levensfase voor ouderen en hun dierbaren.

Dit boek in de pers

Wat Kroonenberg heeft geschreven in haar heerlijk soepele proza is een eerlijk boek, een dapper boek, waar haar onverwoestbare levensmoed prachtig in doorklinkt.  
Trouw  

Zeer persoonlijke, belangrijke en herkenbare verhalen over de ouderenzorg, die noodgedwongen steeds meer op naasten leunt.  
Margriet  

Kroonenberg pent de verhalen vlot neer en weet tussendoor alles, van compassiemoeheid tot (kritiek op) het overheidsbeleid, een plaats te geven. Ze geeft een ruim beeld van de mantelzorg.  
Medisch Contact  

Op de eerste bladzijde van "Wees blij dat je ze nog hebt" pakt Yvonne Kroonenberg de lezer direct (...) Haar schrijfstijl is recht voor zn raap (...) en haar analyses zijn scherp.  
Reformatorisch Dagblad  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • persoonlijke verhalen over familie
  • ontspannende non-fictie

Details:

Auteur(s)Yvonne Kroonenberg
UitgeverijAtlas Contact
ISBN9789045026206
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's176
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte732 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten