Werken nieuwe stijl-   eReader eBook

Bas van de Haterd • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De werkmodellen die vandaag de dag gebruikt worden stammen nog uit het industriële tijdperk, waar gewerkte tijd het belangrijkste meetinstrument was voor de geleverde arbeid en gezamenlijke aanwezigheid onmisbaar werd geacht voor een optimaal productieproces. Werken nieuwe stijl is het anders organiseren van werk, zodanig dat het beter aansluit bij de informatie- en creativiteitgedreven beroepen. Dit boek is bedoeld voor HR-managers, algemeen managers, ondernemers en directeuren die hun organisatie anders willen inrichten. Kortom: iedereen die bezig is met personeel en het optimaler benutten van arbeidspotentieel.

‘***** Van de Haterd zet een aantal zaken overzichtelijk op een rijtje. […] Voor organisaties die overwegen Het Nieuwe Werken in te voeren is dit boek een absolute must.’ – C Magazine voor Communicatie

Details:

Auteur(s)Bas van de Haterd
UitgeverijLev.
ISBN9789044964356
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte551 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten