Wij zijn ons brein-   eReader eBook

Dick Swaab • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 2 dagen geleden.

Wij zijn ons brein is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het verhaal van je leven is het verhaal van je brein. Dat begint in de baarmoeder, waar de hersenen gevormd worden op een manier die bepalend is voor de rest van je leven. Dick Swaab volgt in Wij zijn ons brein de mens vanaf de conceptie tot en met de dood. Wat zijn de bedreigingen voor het kind in de baarmoeder? Hoe zit het met de hersenen van pubers, wat gebeurt er als je verliefd bent, hoe zijn homo- en heteroseksualiteit te verklaren en wat gebeurt er wanneer alzheimer toeslaat? De zin en onzin van therapieën, antidepressiva en alternatieve geneeswijzen, agressie, moreel gedrag en geloof, meditatie, hersenbeschadiging, psychische problemen en bijna-dood-ervaringen: alles wordt beschreven in Wij zijn ons brein. Na lezing van dit boek zul je beter begrijpen waarom je bent wie je bent. '

Dit boek in de pers

Een schatkamer van kennis en verhalen.  
De Standaard  

Enorme vakkennis, klare taal, droog gevoel voor humor. Prikkelende mix van wetenschappelijke informatie, gevalsbeschrijvingen, persoonlijke observaties en maatschappelijke kwesties. Zeer leerzaam.  
NRC  

Wij zijn ons brein opent de ogen en voedt de geest.  
De Telegraaf  

Hét standaardwerk over het brein - dat is niets teveel gezegd. Een bijzonder rijk en vakkundig geschreven boek.  
Trouw  

Een boek om te kopen, te lezen en te bewaren. Voor leken én voor elke jonge student die in Swaabs voetsporen wil treden.  
Elsevier  

Details:

Auteur(s)Dick Swaab
UitgeverijAtlas Contact
ISBN9789025436308
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's479
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte3048 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten