Wijzer in de toekomst-   eReader eBook

Jan Nekkers • eBook

€ 17,99

Direct downloaden

Wijzer in de toekomst is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

BUSINESS BIBLIOTHEEK
Er zijn veel boeken over toekomstscenario's, maar doorgaans zijn die erg abstract en theoretisch. Wijzer in de toekomst: werken met toekomstscenario's is het eerste boek dat u op een praktische, eenvoudig toepasbare manier laat zien waaraan u moet denken als u scenario's voor uw bedrijf wilt gebruiken of schrijven. Dit boek helpt u te bepalen f u scenario's wilt gebruiken, en zo ja, welk type. Het kan zijn dat u ze zelf gaat schrijven; ook daarbij bewijst dit boek geode diensten. Stap voor stap wordt aangeven hoe u een scenariotraject kunt opzetten en uitvoeren. Per Stap worden de do's & don'ts en mogelijke valkuilen aangegeven. Voor alle beleidsmakers die geen extern bureau of eigen afdeling scenarioplanning (willen) hebben, is dit verplichte literatuur.
Jan Nekkers studeerde politicologie aan de universiteiten van Nijmegen en Amsterdam. Hij was onder meer werkzaam als stafmedewerker bij de wiardi Beckman Stichting, als beleidsadviseur bij de PvdA en als organisatieadviseur. Hij is oprichter van Futureconsult.

Dit boek in de pers

Wijzer in de toekomst is een handvat voor scenario denken, ontdaan van theoretisch geleuter.  
HET FINANCIEEL DAGBLAD  

[Nekkers] schetst in zijn uitstekende handleiding hoe een onderneming aan de hand van toekomstscenario's betere beslissingen kan nemen. [...] Het behoort - zo kan aan het begin van de zomer alvast worden gesteld - tot de beste managementboeken van 2007.  
MANAGEMENT SCOPE  

Details:

Auteur(s)Jan Nekkers
UitgeverijBusiness Contact
ISBN9789047001430
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's223
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte937 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten