Wild-   eReader eBook

Cheryl Strayed • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Wild is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De nummer 1-bestseller uit Amerika Een krachtig memoir dat recht uit het hart komt: het verhaal van een jonge vrouw die op het dieptepunt van haar leven een 1700 kilometer lange solo-hike maakt. De tocht is slopend, zowel emotioneel als fysiek, maar maakt haar uiteindelijk sterker dan ooit. `Spectaculair en aangrijpend een adembenemend verhaal. The New York Times `Geweldig, oprecht en meeslepend. Marie Claire `Ik hou van dit boek. Ik wil het van de daken schreeuwen en over het web roepen. Ik hou zoveel van dit boek dat ik niets liever wil dan er zo veel mogelijk over praten. Oprah Winfrey over haar keuze voor Wild in Oprahs Book Club 2.0 Op haar zesentwintigste bevindt Cheryl Strayed zich in een diep dal: haar moeder is overleden en ze ligt in scheiding. Ze neemt haar meest impulsieve beslissing ooit en begint aan een voettocht van 1700 kilometer langs de Pacific Crest Trail in het westen van Amerika. Helemaal alleen, zonder ervaring en met een veel te zware rugzak. Drie maanden lang doorstaat ze intense hitte en meters sneeuw, wordt ze geconfronteerd met beren en ratelslangen, en ervaart ze de schoonheid, maar ook de verschrikkelijke eenzaamheid van de tocht. Met spanning, warmte en humor en in een meeslepende en sprankelende stijl vertelt Cheryl Strayed haar verhaal. Wild is het levendige verslag van de intense angst maar ook het enorme plezier die ze beleefde tijdens de reis die haar leven voorgoed zou veranderen.

Dit boek in de pers

Spectaculair en aangrijpend. Een adembenemend verhaal.  
The New York Times  

Een prachtboek dat ik niet weg kon leggen.  
Margriet  

Ik hou zoveel van dit boek dat ik niets liever wil dan er zoveel mogelijk over praten.  
OPRAH WINFREY  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Over jezelf verliezen, terugvinden & 1700 kilometer hiken

“Over jezelf verliezen, terugvinden & 1700 kilometer hiken” - dat is de subtitel van Wild.
En inderdaad, dat is waar het boek over gaat. Het verhaal van Cheryl die in haar eentje met een veel te zware rugzak en - naar uiteindelijk blijkt - te kleine wandelschoenen een 1700 kilometer lange voettocht onderneemt. In flashbacks leren we over haar emotionele, tumultueuze verleden en intussen lopen we met haar mee. Een lichamelijk en geestelijk slopende tocht, maar stiekem ook jaloersmakend.
Ik zou het boek tekort doen als ik alleen hierop zou focussen. Niet alleen is Wild een fijn boek om te lezen, ik heb ook geleerd over het bestaan van de PCT, de Pacific Crest Trail. Een 4000 km. lang pad dat loopt van de Mexicaanse grens tot aan Canada. Dwars door ongerepte Amerikaanse natuur, gaat het, over bergen en dalen, sneeuwlandschappen en woestijngebieden. Maar ja, dit boek stond dan ook al op de New York Times bestseller lijst en het is inmiddels verfilmd. Need I say more?

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • persoonlijke verhalen over wandeltochten
  • lichte verhalen uit het ware leven

Details:

Auteur(s)Cheryl Strayed
UitgeverijLuitingh Sijthoff
ISBN9789021803555
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1646 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten