Wild water-   eReader eBook

Ruben van Dijk • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Wild water is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Nederland ligt onder de zeespiegel. Wat als de dijken het begeven?

Anne is de mooie en succesvolle echtgenote van Henk-Jan Rombouts, een saaie directeur-generaal op het ministerie van Veiligheid en Justitie. Op de stormachtige avond van 12 februari laat ze zich verleiden tot een onenightstand in een leegstaand vakantiehuisje bij Katwijk. Maar na afloop blijkt dat Anne en haar jonge minnaar Wessel niet meer weg kunnen. Het huis en de wijde omgeving stromen razendsnel vol water door een dijkdoorbraak.

Op een zelfgebouwd vlot laten Anne en Wessel zich landinwaarts drijven tot ze een verlaten bovenwoning aan de rand van de stad bereiken. Dodelijk vermoeid en onderkoeld eten en drinken ze iets. Meteen daarna voelt Anne zich doodziek. Heeft Wessel haar vergiftigd? Anne weet ook niet dat er bij de regering en de AIVD inmiddels volledige paniek is uitgebroken: naarmate de uren verstrijken, worden de aanwijzingen steeds sterker dat de dijkdoorbraak weleens een goed geplande terreuraanslag zou kunnen zijn.

Dit boek in de pers

In een magnifiek opgezet verhaal koppelt Ruben van Dijk de internationale politiek aan de nationale Nederlandse trots, het water bedwingen. Hij ontbloot hiermee de achilleshiel van Nederland, en toont de kwetsbaarheid van alles waar de echte Nederlander zo trots op is. Met spanning, avontuur, romantiek en duivelse sluwheid ontwikkelt zich een waar horrorscenario.  
Hebban.nl  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over overstromingen
  • terroristische zaken

Details:

Auteur(s)Ruben van Dijk
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
ISBN9789044966152
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's280
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte590 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten