Witte ruis-   eReader eBook

Åke Edwardson • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Witte ruis is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Erik Winter is met zijn gezin naar Spanje verhuisd. Hij heeft een hersenbloeding gehad en is daarvan na twee jaar redelijk hersteld, al heeft hij er een chronische vorm van tinnitus aan overgehouden en wordt hij gekweld door nachtmerries. Hierdoor drinkt hij meer dan goed voor hem is. Hij keert terug naar zijn vertrouwde team in Göteborg, waar hij te maken krijgt met een zeer akelige moordzaak op het eiland Amundön in het zuiden van de stad.
Een vrouw en haar twee kleine kinderen zijn doodgestoken in hun huis. Wonder boven wonder is de baby nog in leven; het meisje heeft alleen uitdrogingsverschijnselen. De kranten in de brievenbus doen vermoeden dat ze het drie dagen heeft overleefd, maar dat is medisch gezien niet waarschijnlijk. Vreemd genoeg is de speen van het kindje verdwenen
Wie pleegde deze hartverscheurende moord? En waarom werd het leven van de baby gespaard?

Met Witte ruis schreef de Scandinavische meesterverteller Åke Edwardson een subliem opgebouwde, sfeervolle en uiterst spannende nieuwe thriller in de verslavende reeks over inspecteur Erik Winter.

Dit boek in de pers

Edwardson beschrijft de wanhoop koel en gedoseerd. Daardoor wordt het gewone, wat saaie politiewerk juist tintelend spannend.  
VN'S DETECTIVE & THRILLERGIDS  

Ake Edwardson heeft een zeer precieze, unieke schrijfstijl. Bovendien is hij een uitzonderlijk getalenteerd verhalenverteller.  
HENNING MANKELL  


Reviews & recensies

Inspecteur Winter is terug en neemt ons weer mee op een bloedstollend avontuur

Yes, hij is terug! Voor de fans was het even spannend, maar inspecteur Winter leeft nog. Ik was blij toen ik las dat Ake Edwardson gewoon weer een boek over Winter ging schrijven. De verhalen met hem in de hoofdrol staan garant voor kwaliteit. Het leek erop of Erik Winter door verdrinking om het leven was gekomen in De laatste winter, maar niets is minder waar. Hij is verhuisd naar Spanje om te herstellen van de hersenbloeding die hij aan het zwembadincident overhield. Maar nu begint het weer te kriebelen en keert Erik terug naar Göteborg en zijn team om te werken aan een moordzaak. Een vrouw en twee van haar kinderen worden doodgestoken gevonden. Het derde kind, een baby, is nog in leven. Als blijkt dat het onmogelijk is dat het meisje zo lang zelf heeft kunnen overleven, wordt de zaak nog mysterieuzer. Het duurt even voordat je het verhaal te pakken hebt, maar het is de moeite waard: het einde is werkelijk bloedstollend!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • mysterieuze zaken
  • detectives over politiezaken

Details:

Auteur(s)Åke Edwardson
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Vertaler(s)Elina van der Heijden, Wiveca Jongeneel
ISBN9789044970494
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's312
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1392 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieErik Winter
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten