Wolfskinderen-   eReader eBook

John Ajvide Lindqvist • eBook

€ 5,99

Direct downloaden

Wolfskinderen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een hulpeloze baby wordt gevonden in het bos, meer dood dan levend. De man die haar vindt, neemt het meisje mee naar huis, tot ontzetting van zijn vrouw.Het stel besluit - uit angst voor ontdekking - het kind te laten opgroeien in de kelder.

Theres wordt een kind niet van deze wereld, emotieloos en totaal geïsoleerd, met één opvallende eigenschap: ze heeft een volstrekt betoverende zangstem. Na een catastrofaal incident krijgt ze een nieuwe identiteit en langzaam begint ze te wennen aan de buitenwereld, al blijft ze een outsider.

Dan ontmoet ze Theresa, een vrij normale tiener met wat overgewicht, maar die wordt gepest en ze haat zichzelf. Er ontstaat een merkwaardige chemie tussen Theres en Theresa. Ze gaan muziek maken en de groeiende roem van Theres maakt haar een soort messias voor ongelukkige tienermeisjes. Dan neemt ze samen met Theresa haar discipelen mee op weg naar een gewelddadige afrekening.

Dit boek in de pers

Wolfskinderen is een thriller over wat een gestoorde opvoeding en de gestoorde maatschappij uitrichten met kinderen.  
NRC  

Wolfskinderen is een ronduit schitterend geschreven horrorverhaal, zonder ook maar één genrecliché. Het is soms gruwelijk, soms vertederend, soms afstotelijk, soms confronterend, maar altijd beangstigend. Theres en Teresa, hoe psychisch verknipt ze ook zijn, pakken de lezer in. Het is Lindqvists sterkte dat hij een ongelooflijk verhaal toch geloofwaardig weet te maken.  
Hebban.nl  

Lindqvist bouwt een tastbaar gevoel van ontzetting op.  
The Independent  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over de puberteit
  • spanning uit Scandinavië

Details:

Auteur(s)John Ajvide Lindqvist
UitgeverijSignatuur
Vertaler(s)Edith Sybesma
ISBN9789044966251
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's505
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2928 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten