Wraaktocht-   eReader eBook

Lupko Ellen • eBook

€ 6,99

Direct downloaden

Wraaktocht is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een meisje met een hoofddoek wil een nieuw leven beginnen. Ze heeft een simpel verzoek aan Ludde Menkema: breng mij naar een onderduikadres. Maar nadat Ludde met haar in Rotterdam arriveert, komt hij al snel in een situatie terecht waarin hij gedwongen wordt om een onmogelijke liefde en een bizarre dood in de ogen te kijken. Een op handen zijnd terrorismeproces maakt het voor hem nog gevaarlijker.

Intussen probeert een jonge vrouw uit Afghanistan te ontsnappen. Wat zij bij zich heeft moet wel heel bijzonder zijn, want zelfs de Amerikaanse geheime dienst zit achter haar aan. Haar tocht, gedreven door de wil om vrij te zijn en een drang naar rechtvaardigheid, voert haar uiteindelijk naar Nederland.

Dit boek in de pers

Lupko Ellen is een groot schrijver.  
NRC  

Geweldige thriller (...) In een zeer aangenaam lezende schrijfstijl weet de schrijver de lezer onmiddellijk zo te boeien dat het bijna onmogelijk is het boek weg te leggen.  
VN'S DETECTIVE & THRILLERGIDS  

Lupko Ellen is een groot schrijver.  
NRC HANDELSBLAD  

Details:

Auteur(s)Lupko Ellen
UitgeverijPassage, Uitgeverij
ISBN9789054528012
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's199
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met Adobe DRM
ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte1520 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
SerieLudde Menkema-reeks
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten