Z 17-   eReader eBook

Jef Geeraerts • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'In de verfijning van zijn verhaal staat hij op het internationale niveau van auteurs als Forsyth, Deighton en Follett.' ALGEMEEN DAGBLAD
Bij de Belgische Rijkswacht is er, behalve de BOB en het Speciaal Interventie Escadron (SIE), n g een elitekorps: het POSA (Peloton Observatie, Surveillance & Arrestatie). Uit deze eenheden worden volgens uiterst strenge normen mensen geselecteerd (codenaam Z in de rijkswachtcomputer), bijgenaamd de Zoeloes. Ze leven onder een valse identiteit, beschikken over safe houses, rijden in auto's met ongeregistreerde kentekens en zijn gespecialiseerd in kortetermijninfiltraties. Elke Zoeloe heeft een rangnummer.
Z 17 is het verhaal van een Zoeloe die nauwelijks nog het onderscheid kan maken tussen wettelijkheid en regelrechte misdaad. Dit, in combinatie met egocentrisme, hebzucht en roekeloosheid, doet hem in een situatie verzeilen die via moord naar zijn ondergang leidt.
Jef Geeraerts (1930) weet harde actie, een explosieve stijl en een kritische maatschappijvisie te verenigen met een meeslepende verteltechniek. Zijn misdaadromans oogsten veel bijval en werden diverse malen bekroond. De zaak Alzheimer met de Gouden Strop 1986. De PG met de Hercule Poirotprijs 1999 en Dossier K met de Diamanten Kogel 2003.
'Z 17 impliceert verrassing tot in de allerlaatste alinea's'. HET NIEUWSBLAD

Dit boek in de pers

In de verfijning van zijn verhaal staat hij op het internationale niveau van auteurs als Forsyth, Deighton en Follett.  
ALGEMEEN DAGBLAD  

Z 17 impliceert verrassing tot in de allerlaatste alinea's.  
HET NIEUWSBLAD  

Details:

Auteur(s)Jef Geeraerts
UitgeverijManteau
ISBN9789460410871
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's160
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte397 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten