Zeg dat het je spijt-   eReader eBook

Michael Robotham • eBook eci.be lezers

€ 7,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De vriendinnen Piper en Tash verdwijnen op een gewone zondagochtend. Niemand weet waar ze zijn en de verdwijning houdt het hele land in haar greep. Drie jaar later wordt tijdens de ergste sneeuwstorm in jaren een echtpaar op brute wijze vermoord in de boerderij waar Tash woonde. Een verwarde jongen wordt bij de boerderij opgepakt. Hij zegt dat hij die nacht een meisje heeft gezien dat achterna werd gezeten door een sneeuwman.

Psycholoog Joe OLoughlin gelooft niet dat de jongen schuldig is, zeker wanneer hij kijkt naar de manier waarop de moordenaar te werk is gegaan. Langzamerhand begint hij te vermoeden dat er een verband is met de twee vermiste meisjes. Maar hoe dichter hij bij de waarheid komt, hoe gevaarlijker de zaak wordt.

Dit boek in de pers

Robotham werkt situaties, personages, hun observaties en gedachten zorgvuldig uit, en dat komt zowel het verhaal als het tempo ten goede. Zo onderscheiden echte schrijvers zich van crimewrite-cursisten.  
Nu.nl  

Robotham tovert in Zeg dat het je spijt weer een bont gezelschap interessante personages uit zijn pen, die allen een essentiële rol spelen in een boeiende, nauwkeurig geconstrueerde, plot, die zoals het in het genre nog altijd hoort, bolstaat van dwaalsporen en halve waarheden, en meer dan eens refereert naar de Soham-ontvoeringen of de gruweldaden van Marc Dutroux en de rol van de media in de portrettering van daders en slachtoffers. Sterke thriller!  
Gazet van Antwerpen  

Veel lof voor Robotham. Hij schrijft zoals spanning moet zijn.  
crimezone.nl  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over vermissingszaken
  • misdaadpsychologie

Details:

Auteur(s)Michael Robotham
UitgeverijCargo
ISBN9789023473497
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's456
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte3071 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten