Zelfcompassie-   eReader eBook

Kristin Neff • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 5 dagen geleden.

Zelfcompassie is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Compassie hebben met anderen, dat lukt meestal wel. Maar compassie hebben met jezelf is vaak een stuk moeilijker. Dat ontdekte psychologe en boeddhist Kristin Neff na haar pogingen om los te komen van de problematische relatie met haar vader. Steeds weer belandde ze bij verkeerde mannen en in relaties die haar niet gelukkig maakten, totdat ze besefte dat ze pas liefde kon geven als ze zichzelf liefhad. Zelfcompassie gaat volgens Kristin Neff om drie dingen: begrip voor jezelf als je het moeilijk hebt, acceptatie dat lijden onvermijdelijk deel uitmaakt van het leven, en het onder ogen zien van je eigen emoties, zonder te oordelen.

Dit boek in de pers

Ze beschrijf haar eigen problemen én hoe ze deze door boeddhistische principes en zelfreflectie overwon, wat haar boek sympathiek, geloofwaardig en doorleefd maakt.  
HAPPINEZ  

Kristin Neff vertaalt het boeddhistische gedachtegoed op zo’n manier dat de lezer direct aan het werk kan om zijn zelfvertrouwen te vergroten.  
ROOS VONK  

Details:

Auteur(s)Kristin Neff
UitgeverijCargo
ISBN9789023456193
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's336
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte806 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten