Zelfstandig ondernemen Zonder Personeel, 2014-   eReader eBook

Inger Minnesma, Jurgen Warmerdam, Lia Wapperom • eBook

€ 42,81

Direct downloaden

Gratis verzending

Zelfstandig ondernemen Zonder Personeel, 2014 is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Steeds meer mensen beginnen een onderneming. Velen van hen blijven bewust alleen zo'n onderneming drijven. In de volksmond worden zij 'zzp-ers' genoemd: zelfstandigen zonder personeel. Onder hen zijn het steeds vaker jongeren, vrouwen en allochtonen die voor het (parttime) zelfstandig ondernemerschap kiezen.

Omdat de groep zzp-ers nog steeds groeit en omdat de wetgeving rond belangrijke thema's voor zzp-ers divers en ingewikkeld is, hebben wij dit boek geschreven. Hierin wordt een leidraad gegeven van de rechten en plichten die de zzp-er heeft. Daarbij ligt de nadruk in eerste instantie op de rechten en plichten jegens de overheid. Echter, in een aantal gevallen staan we ook stil bij onderlinge rechten en plichten (tussen de zzp-er en de opdrachtgever).

Het is bedoeld om een eerste indruk te krijgen. In veel gevallen is dat al voldoende. Omdat soms de behoefte bestaat om dieper op de materie in te gaan hebben wij daarnaast zo veel mogelijk adressen en andere relevante gegevens opgenomen waar aanvullende informatie te verkrijgen is. Dit boek is geen leergang ondernemen. Dat is aan de zzp-er zelf.

Details:

Auteur(s)Inger Minnesma, Jurgen Warmerdam, Lia Wapperom
UitgeverijWolters Kluwer Nederland
ISBN9789013125436
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's90
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte565 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten