Zes maanden zonder-   eReader eBook

Charlotte de Monchy • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 6 dagen geleden.

Zes maanden zonder is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als je op je achtentwintigste nog bij je zus in huis woont, uit verveling met je baas slaapt en een baan hebt waarbij je het grootste gedeelte van de tijd op de wc afleveringen van The Killing op je telefoon zit te kijken, weet je dat het tijd is voor een rigoureuze verandering, vindt Robin. Aangezien drank en mannen in haar leven meestal voor problemen zorgen, gaat ze met haar zus een weddenschap aan om een half jaar geen alcohol te drinken en met niemand naar bed te gaan.Via een advertentie op internet komt Robin in contact met ene Connor McFarland, die op zoek is naar een kindermeisje in een gehucht in Ierland. Dat lijkt Robin de perfectie locatie om haar weddenschap te winnen. Ze stapt zonder aarzelen op het vliegtuig, maar Connor blijkt een totaal ander type dan ze dacht; ze hebben binnen tien minuten ruzie en de baan is ook niet wat hij haar had voorgespiegeld.Toch blijft ze, bij gebrek aan beter plan. Die impulsieve beslissing brengt haar een onverwachte vriendschap, hilarische verwikkelingen en de kans om eindelijk de liefde van haar leven te vinden.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Lekker feelgoodboek vol sterke personages

Een chicklit van Nederlandse bodem! Charlotte de Monchy situeerde haar debuutroman echter in Ierland. Dat geeft dit verhaal een prachtige setting. Maar de echte ster van dit verhaal is de goed uitgewerkte hoofdpersoon Robin. Drank, seks, mannen, daar draait haar leven om. Maar eigenlijk is ze helemaal niet tevreden. Wanneer ze haar baan verliest (ze zit daar altijd series te kijken op het toilet) en ze niet bij haar zus kan blijven wonen, neemt ze een besluit: 6 maanden geen drank en geen mannen. De perfecte plaats om dat vol te houden? In Ierland, als nanny… Maar uiteraard loopt het heel anders dan verwacht. Een lekker feelgoodboek vol sterke personages. Een echte chicklit voor de ware chicklitliefhebber.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fijne romans over opnieuw beginnen
  • harde humor

Details:

Auteur(s)Charlotte de Monchy
UitgeverijBoekerij
ISBN9789460239243
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's239
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte320 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten