Zielloos-   eReader eBook

Corine Hartman • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 3 dagen geleden.

Zielloos is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In Zielloos, het derde deel van de Jessica Haider-serie, wordt Zuid-Limburg geteisterd door een moordenaar die zijn slachtoffers op huiveringwekkende wijze tentoonstelt. Vanaf de vondst van het eerste, zwaar verminkte lijk beseft rechercheur Jessica Haider dat er een boodschap schuilt in de manier waarop de moordenaar te werk gaat en voor wie de boodschap is bedoeld. Ze trekt haar eigen plan, wars van het grootschalige onderzoek dat door de media op de voet wordt gevolgd. Een spoor van de dader leidt haar naar een klooster in de Eifel waar nonnen ogenschijnlijk vreedzaam leven, bidden en bijen houden, maar intussen een onheilspellend geheim bewaken. Als collega-rechercheur David Berghuis wordt ontvoerd en hem een gruwelijk lot lijkt te wachten, start Jessy een race tegen de klok om hem te vinden. Een race die bemoeilijkt wordt door een bijna onmogelijke opdracht van Saligia die oude wonden openrijt en haar tot in het diepst van haar ziel raakt. Kan Jessy haar missie voortzetten, als de prijs voor gerechtigheid onmenselijk hoog dreigt te worden?

Dit boek in de pers

Het verhaal is hard, rauw en snel. Het valt met de deur in huis, maar bouwt ook direct uit naar diverse verhaallijnen.  
Hebban.nl  


Reviews & recensies

Scene na scene een hoog leestempo en constante spanning!

Hard, rauw en snel. Dit derde deel in de serie met Jessica Haider valt met de deur in huis, maar bouwt ook direct uit naar diverse verhaallijnen. Haider en de rest van het rechercheteam van politie Zuid-Limburg worden opgeschrikt door de vondst van een zwaar verminkt lijk. In de wijze waarop de moordenaar het lijk tentoon heeft gesteld, ziet Haider een boodschap speciaal gericht aan haar. Het blijft niet bij één lijk en de zaak wordt al snel door het hele land gevolgd. Weet Haider de dader op tijd te stoppen en kan ze daarbij haar eigen leven en dat van haar dierbaren redden? Het schakelen tussen de scènes gaat snel, wat zorgt voor een hoog leestempo. De dreiging van nieuwe moorden en het mysterie dat hangt rond de mogelijke oplossing geven een constante spanning mee. De grootste vraag waar de lezer na het omslaan van de laatste pagina mee achterblijft: wanneer verschijnt deel vier?

Bekijk alle reviews van Sander Verheijen | Crimezone 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over wraak
  • psychopatische thrillers

Details:

Auteur(s)Corine Hartman
UitgeverijKarakter Uitgevers F-NL
ISBN9789045206547
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's291
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte814 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieJessica Haider
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten