Zigeunerbloed-   eReader eBook

Belinda Aebi • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Zigeunerbloed is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Gent, juli 2013. Op de openingsavond van de Gentse Feesten verdwijnt Iulia, een negentienjarig Romameisje. Lukas Bekaert, maatschappelijk werker, is de laatste die haar gezien en gesproken heeft. Iulia heeft hem haar dagboek gegeven, dat ze begon te schrijven toen ze elf jaar geleden met haar ouders uit Slowakije vluchtte. Het rechercheteam van Maud Gelderman wordt belast met het onderzoek naar de verdwijning. Verscheidene mensen die Iulia kennen, ontvangen bizarre, cryptische smsjes die verstuurd zijn met haar gsm. Ook Lukas Bekaert. Nieuwsgierig als hij is, bemoeit hij zich met het onderzoek en komt terecht in de wereld van de Roma. Er volgt een zenuwslopende zoektocht in de Gentse binnenstad, die davert onder het feestgedruis. Maar niet iedereen viert mee. Wordt Iulia op tijd gevonden? En aan wiens handen kleeft zigeunerbloed? Zigeunerbloed is de vijfde thriller van Belinda Aebi in de reeks rond onderzoeksrechter Maud Gelderman. Haar boeken worden door pers en publiek geprezen om de durf waarmee ze actuele themas aansnijdt.

Dit boek in de pers

Zigeunerbloed is een vloeiende thriller, niet alleen geschikt voor feestgangers maar ook voor iedereen die van een scherp geschreven verhaal houdt en niet onverschillig staat tegenover emoties. Belinda Aebi heeft er met opzet voor gekozen een niet-alledaags verhaal te schrijven voor Vlaamse thrillerfanaten en een stapje dichter bij haar noorderburen te komen.  
Hebban.nl  

De meerwaarde van Zigeunerbloed zit 'm in de objectieve manier waarop de schrijfster omgaat met de meest gangbare vooroordelen.  
VN'S DETECTIVE & THRILLERGIDS  

Details:

Auteur(s)Belinda Aebi
UitgeverijManteau Thriller
ISBN9789460414374
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's304
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte718 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieMaud Gelderman
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten