Zijderups-   eReader eBook

Robert Galbraith • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Zijderups is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als schrijver Owen Quine wordt vermist, besluit zijn vrouw Cormoran Strike in te schakelen. Quine is regelmatig een tijd van huis, maar deze keer is het anders. Strike komt er al snel achter dat de verdwijning alles te maken heeft met Quines laatste manuscript. Dit bestaat namelijk uit onthullende portretten van bijna al zijn vrienden en kennissen en het zou een ramp voor hen zijn als het ooit wordt gepubliceerd.

Niet veel later wordt Quine vermoord teruggevonden. De omstandigheden van zijn dood zijn zeer verdacht en geven een verontrustend kijkje in de geest van de dader. Strike en Robin bevinden zich in een race tegen de klok om een moordenaar te vinden die een wel heel uniek profiel blijkt te hebben…

De pers over Zijderups

'Een goed uitgewerkt moordmysterie met een steeds aantrekkelijker wordend speurdersduo, en vooral een briljante parodie op het overgecultiveerde literaire wereldje.’ Vrij Nederland

'Een anders-dan-anders thriller die je stevig bij de les houdt.' Zin

'Een heerlijk ouderwets aandoende detective met veel sfeer. Ideaal voor lange winteravonden.' Veronica Magazine

Dit boek in de pers

Maar hoe ingenieus de plot ook in elkaar steekt, de werkelijke kracht van Zijderups zit in de personages.  
Gazet Van Antwerpen  


Reviews & recensies

Tweede thriller van de hand van het alter ego van de auteur van Harry Potter

Dat Robert Galbraith eigenlijk J.K. Rowling is, en dat J.K. Rowling bijzonder goed kan schrijven en vertellen … dat weet ondertussen iedereen. Haar tweede thriller maakt dit opnieuw duidelijk. Een goeie thrillerschrijver heeft een boeiend hoofdpersonage nodig. Met Cormoran Strike heeft Galbraith alvast een gevoelige snaar geraakt: een onbedoelde held, met een intrigerende afkomst en achtergrond. Knap is ook dat de speurders in de verhalen van Galbraith net zo boeiend zijn als de misdadigers die ze moeten klissen. Dat maakt het extra spannend. De plot is scherpzinnig en ingenieus, en de typische humor zeker aanwezig. In de dichtbevolkte wereld van thrillerauteurs springt deze er toch weer duidelijk uit. Echt talent drijft altijd boven.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over vermissingszaken
  • detectives over moord

Details:

Auteur(s)Robert Galbraith
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Sabine Mutsaers
ISBN9789402302608
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1781 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieCormoran Strike
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten