Zo word je verliefd-   eReader eBook

Cecelia Ahern • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

Zo word je verliefd is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ze heeft maar twee weken. Twee weken om hem te leren hoe hij verliefd moet worden - op zijn eigen leven. Het lot brengt Adam Basil en Christine Rose bij elkaar als Christine op een avond de Hapenny Bridge in Dublin oversteekt. Adam staat daar, balancerend, klaar om te springen. Adam is wanhopig, maar Christine doet hem een absurd voorstel. Zijn vijfendertigste verjaardag komt eraan en ze wedt dat ze hem voor die tijd in kan laten zien dat het leven de moeite waard is. Ondanks haar vastberadenheid beseft Christine wat voor gevaarlijke belofte ze hem heeft gedaan. Tegen het tikken van de tijd beginnen de twee aan wilde escapades, grootse romantische acties en een aantal ongelooflijke nachtelijke uitstapjes. Langzaamaan begint Christine te denken dat Adam weer verliefd aan het worden is op zijn leven. Maar is dat alles wat er gebeurt? Zo word je verliefd is een verrassende roman die je laat lachen, huilen en het leven laat waarderen. Dit is Cecelia Ahern op haar best. Cecelia Ahern (1981) besloot op 21-jarige leeftijd te stoppen met haar master filmwetenschappen om haar eerste roman, PS: Ik hou van je, te schrijven. Dat boek werd ogenblikkelijk een bestseller en is verfilmd met Hilary Swank in de hoofdrol. Aherns boeken zijn gepubliceerd in 46 landen. Ze woont met haar familie in Dublin. `De sleutel tot Aherns succes is haar vermogen om niet alleen een goed verhaal te vertellen, maar het ook te besprenkelen met genoeg humor, tranen en een beetje magie. Mirror

Dit boek in de pers

De sleutel tot Aherns succes is haar vermogen om niet alleen een goed verhaal te vertellen, maar het ook te besprenkelen met genoeg humor, tranen en een beetje magie.  
MIRROR  


Reviews & recensies

Ze heeft maar twee weken. Twee weken om hem verliefd te laten worden – op zijn eigen leven.

Het lot brengt Christine en Adam samen als hij op het punt staat om van de Ha’Penny Bridge in Dublin te springen. Hij is wanhopig en ziet geen uitweg, maar in een opwelling doet zij hem een absurd voorstel. Ze vraagt hem om haar de kans te geven te bewijzen dat zijn leven de moeite waard is. Zonder veel vertrouwen gaat hij toch akkoord en dit is het startsein van een race tegen de klok waarbij Christine Adam moet zien te doorgronden, beseffend hoe gevaarlijk de gok is die ze genomen heeft. Daarbij heeft ze ook nog persoonlijke zaken om mee in het reine te komen. Dit boek heeft mijn hart gestolen. Ik leefde mee vanaf de eerste bladzijde tot aan het laatste woord. De chemie tussen de personages is enorm en de wilde escapades, grootse romantische acties en ongelooflijke nachtelijke uitstapjes waarmee Christine Adam nieuwe levenslust probeert in te blazen, geven dit boek een gigantisch feelgood-gehalte. Genieten van begin tot eind!

Bekijk alle reviews van Chantal van Gastel 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over depressiviteit
  • romans over empathie

Details:

Auteur(s)Cecelia Ahern
UitgeverijPrometheus
Vertaler(s)Martine Jellema
ISBN9789044626537
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte396 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten