Zomerliefdes: Griekenland: Een Griekse romance / Veroverd door een Griek, 2-in-1 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Specials-   eReader eBook

Kay Thorpe, Sara Craven • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

(1) EEN GRIEKSE ROMANCE - Ligt het aan de zon? Aan die speciale sfeer die je voelt zodra je het vliegtuig uit stapt en de warmte je tegemoet komt? Of aan het gevoel van vrijheid? Wat het ook is, het lijkt wel of je gemakkelijker verliefd wordt in zuidelijke landen. Slenteren langs het strand of door smalle straatjes, meeslepende muziek op de achtergrond... Het helpt allemaal mee. Net als de knappe donkere mannen, natuurlijk. Voer voor de verrukkelijkste fantasieën met hun vurige donkere ogen. En al past een zomerliefde niet in ieders leven, dromen mag altijd. En meeleven ook... Zoals met Zoe Lambert, die op het Griekse eiland Thania als een blok valt voor de knappe tuinman van een onbewoonde villa. Een villa die ooit aan haar eigen moeder geschonken zou zijn, zo is haar verteld... (2) VEROVERD DOOR EEN GRIEK - Ligt het aan de zon? Aan die speciale sfeer die je voelt zodra je het vliegtuig uit stapt en de warmte je tegemoet komt? Of aan het gevoel van vrijheid? Wat het ook is, het lijkt wel of je gemakkelijker verliefd wordt in zuidelijke landen. Slenteren langs het strand of door smalle straatjes, meeslepende muziek op de achtergrond... Het helpt allemaal mee. Net als de knappe donkere mannen, natuurlijk. Voer voor de verrukkelijkste fantasieën met hun vurige donkere ogen. En al past een zomerliefde niet in ieders leven, dromen mag altijd. En meeleven ook... Bijvoorbeeld met freelance schrijfster Chelsea Lovatt, die in Griekenland is om te ontspannen en om inspiratie op te doen. Als ze de kans krijgt scheepsmagnaat Nikos Pandrossos te ontmoeten, denkt ze alleen aan een interview. Tenminste, tot ze hem ziet... Dit boek is ook verkrijgbaar in een 6-in-1 eBundel met de complete miniserie.

Details:

Auteur(s)Kay Thorpe, Sara Craven
UitgeverijHarlequin Speciale Uitgaven
Vertaler(s)Elco Bos, Heleen Bos
ISBN9789461990839
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte432 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieHarlequin Zomerliefdes
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten