Zomerstorm - Vluchtspel deel 2-   eReader eBook

Lineke Breukel • eBook

€ 9,95

Direct downloaden

Zomerstorm - Vluchtspel deel 2 is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Vijf maanden nadat Nicole het Vluchtspel van de Broederschap heeft overleefd, voert ze een teruggetrokken bestaan waarin ze gewend is geraakt om elk spoor voortdurend achter zich uit te wissen. Toch lukt het de Broederschap om haar terug te vinden en wordt er een nieuw Vluchtspel georganiseerd, waar enkele dood gewaande vijanden aan meedoen om wraak op haar te nemen. Deze keer is Nicole niet de enige die moet rennen voor haar leven, want ook haar vrienden worden met de dood bedreigd.

Net als in Broederschap van de Jacht, het eerste deel van de Trilogie Vluchtspel, staat ook in dit spannende scenario 'overleven' centraal. niet alleen fysiek - door de bloedstollende mensenjacht - maar ook door alle emoties die Nicole en de andere personen in deze meeslepende thriller moeten ondergaan.

Lineke Breukel emigreerde in 2012 van het drukke westen van Nederland naar Zweden, waar zij sindsdien midden in de natuur leeft. Over deze stap schreef zij eerder een boek. Ook in dit tweede deel van de trilogie Vluchtspel zijn vele persoonlijke ervaringen en emoties van de auteur verweven met die van de hoofdpersoon.

Dit boek in de pers

Met Zomerstorm levert Lineke Breukel opnieuw een fantastische thriller af.   
Hebban.nl  

Details:

Auteur(s)Lineke Breukel
UitgeverijUitgeverij Village
ISBN9789461851116
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's374
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met Adobe DRM
ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte1979 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
SerieVluchtspel
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten