Zonder voorschrift-   eReader eBook

Pieter Aspe • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Zonder voorschrift is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een vreemde, bijna karikaturale homejacking is de aanzet tot een reeks moorden, geregisseerd door een zekere John Bold. De mysterieuze Bold is een notoire liefhebber van vrouwelijk schoon die op een heel bijzondere manier met zijn opdrachtgevers communiceert. Wie is Bold en voor wie werkt hij? Het onderzoek leidt via een lobbyist en een idealistische wereldverbeteraar naar het Madeliefje, een bordeel waar iedereen zijn eigen bloempje kan plukken en Van In besmet raakt met een geheimzinnige, dodelijke bacterie. Versavel, die ondertussen smoorverliefd is op de enige nog bruikbare getuige, staat voor een zware opdracht. Zal hij de moordenaars weten op te sporen en een geneesmiddel vinden dat het leven van zijn vriend kan redden? Op gevaar van besmetting: te lezen Zonder voorschrift. Pieter Aspe, Vlaanderens meestgelezen misdaadauteur in binnen- en buitenland, debuteerde in 1995 met Het vierkant van de wraak, zijn allereerste `Van In. Zijn boeken zijn ondertussen in vele talen vertaald en Aspe verovert met zijn werk nu ook Amerika, waar zijn ongewone en sympathieke personages aangenaam gezelschap zijn voor heel wat lezers.

Dit boek in de pers

Aspe verovert Europa.  
HET LAATSTE NIEUWS  

Aspe blijft met voorsprong Vlaanderens populairste schrijver.  
HET NIEUWSBLAD  

Een onderhoudende, vakkundig in elkaar gestoken thriller, rijk aan verrassing, jong vlees en drank. Kortom: alles wat je vna een echte Aspe kunt verwachten.  
VN'S DETECTIVE & THRILLERGIDS  

Aspe blijft een ongelooflijk natuurtalent die zowel slapstick als ironie en kolder kan mengen met sérieux en sarcasme.  
Knack  


Reviews & recensies

Een nieuwe herfst; een nieuwe Aspe

Trouwe lezers van Aspe weten het: elk najaar kunnen we rekenen op een nieuwe spannende thriller met de bekende hoofdrolspelers Van In, Versavel en Hannelore Martens. Elke keer opnieuw slaagt Pieter Aspe er in om een plot van internationale allure in te kaderen in het bekende decor van Brugge en omstreken. Dit is wat deze thrillers zo verslavend maakt: een mix van herkenbaarheid en verrassing. En altijd is er wel een link naar de actualiteit, die de auteur met zijn bekende flair en de nodige ironie weet in te bouwen als een dubbele bodem in de spannende plot.

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Pieter Aspe
UitgeverijWPG Uitgevers Be - Algemeen
ISBN9789460414213
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's214
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte600 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SeriePieter Van In
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten