Zuurstof-   eReader eBook

Patricia D. Cornwell • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 5 dagen geleden.

Zuurstof is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

21 Kay Scarpetta Op het sportveld van het Massachusetts Institute of Technology wordt het dode lichaam gevonden van Gail Shipton, een studente informatica. Ze is gewikkeld in een grote witte doek en in een elegante pose neergelegd. Haar lichaam is bedekt met een felgekleurd fluorescerend poederlaagje. Kay Scarpetta en rechercheur Pete Marino staan voor een raadsel. Gail lijkt verstikt, maar er zijn geen sporen die daarop wijzen... Kortgeleden zijn in Washington drie jonge vrouwen net zo aangetroffen - moorden waar Kays echtgenoot Benton toevallig aan werkt. Weet hij er meer van? Patricia Cornwell was lange tijd een vooraanstaand misdaadverslaggeefster. Haar werk over de vrouwelijke patholoog-anatoom Kay Scarpetta is 's werelds bestverkochte thrillerserie en is onder meer bekroond met de Edgar Award en de Gold Dagger Award. Zie ook www.patriciacornwell.com

Dit boek in de pers

Ik heb toevallig heel veel van haar boeken gelezen, geweldige schrijfster vind ik het.  
MATTHIJS VAN NIEUWKERK  


Reviews & recensies

Een scherpe een zeer realistische detective

Zuurstof is niet voor niets al het 21e deel van de succesvolle serie over de forensisch patholoog Kay Scarpetta. Het succes is mede te danken aan het feit dat schrijfster Patricia Cornwell misdaadverslaggever was. Haar verstand van crime geeft Zuurstof een extra realistisch tintje dat het vlijmscherpe verhaal nóg spannender maakt. Het plot draait om een studente die dood wordt gevonden, vermoord op een bijna rituele manier. Als Scarpetta en haar team de zaak onderzoeken, blijkt dat er in Washington soortgelijke moorden zijn gepleegd. Er kan een seriemoordenaar in het spel zijn. Het fijne aan Zuurstof is dat er echt tijd wordt besteed aan de personages en hun relaties onderling. Ik hield m’n hart vast als de hoofdpersonen in gevaar waren, zo leef je mee! Een waardige toevoeging aan je crimeboekenkast!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • gruwelijke thrillers
  • forensische zaken

Details:

Auteur(s)Patricia D. Cornwell
UitgeverijLuitingh Sijthoff
ISBN9789021805870
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's416
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte500 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieKay Scarpetta
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten