Zwanenzang-   eReader eBook

Loes den Hollander • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Zwanenzang is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op het einde van hun middelbareschooltijd sluiten vier klasgenoten een verbond, waarbij ze elkaar beloven dat ze nooit met iemand zullen praten over wat ze samen hebben uitgehaald. Ieder voor zich probeert daarna om alles wat er is gebeurd gewoon te vergeten. Maar er blijft toch een onaangenaam schuldgevoel in hun hoofd achter, dat door schijnbaar onschuldige woorden van anderen gemakkelijk kan worden aangewakkerd en waar ze nooit helemaal los van komen.

Na twintig jaar duiken ongewenste herinneringen aan de tijd dat ze op de middelbare school zaten beurtelings bij Sylvie, Doortje, Vicky en Janna op en die herinneringen confronteren hen met hun lidmaatschap van een groep die beter niet had kunnen bestaan. Ze worden gedwongen om onder ogen te zien dat hun schuld moet worden ingelost en dat er een hoge prijs betaald gaat worden. Een té hoge prijs, zelfs.....
Het wordt duidelijk dat zwijgen in dit geval levensgevaarlijk kan zijn en dat praten verstandiger is. Maar kan door praten écht het noodlot worden afgewend?

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over schuldgevoelens
  • vrouwelijke thrillers

Details:

Auteur(s)Loes den Hollander
UitgeverijDe Crime Compagnie
ISBN9789461092212
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's298
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte640 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten