Zwart-wit-   eReader eBook

Gillian King • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Verliefd worden is geen optie! Gillian King, auteur van onder meer Zestig dagen en O, o, Olivia, schrijft met Zwart-wit opnieuw een chicklit die je in één ruk uitleest! Elin is op zoek naar werk, niet naar een relatie. Vicky is achttien jaar jong en volkomen onbezonnen. Nick is bijzonder aantrekkelijk, maar verboden terrein. Wanneer door een samenloop van omstandigheden de levens van deze drie mensen met elkaar verweven raken, kunnen Elin en Nick het niet helpen dat de vonk tussen hen overslaat. Toch zijn ze het erover eens: verliefd worden is geen optie. Maar ja, zie het maar eens tegen te houden!

Reviews & recensies

Dit boek bevat heel veel ingrediënten die samen een kleurige leescocktail vormen.

Drie jonge mensen wier levens per ongeluk elkaars pad kruisen – dat is alvast een premisse voor een spetterend verhaal! En Gillian King werkt dit met haar soepele schrijfstijl op een leuke manier uit. Het perspectief wisselt tussen drie personages. Elin, die na een pijnlijke relatiebreuk vastbesloten is de liefde te ontwijken. Nick, gesloten en afstandelijk, maar o zo sexy. En Bibi, de wispelturige zus van Elin. Dan is er nog het jonge meisje Vicky, over wie Elin zich probeert te ontfermen om haar te beschermen tegen een wel heel fout vriendje. Dit boek bevat heel veel ingrediënten die samen een kleurige leescocktail vormen. Hevige verliefdheid, personages die om elkaar heen draaien, geheimen die langzaam ontsluierd worden en stuntelige acties die plaatsvervangende schaamte oproepen. Een echte chicklit die je zomaar in één avond zou kunnen uitlezen!

Bekijk alle reviews van Chantal van Gastel 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fijne romans over de liefde
  • feelgood romans

Details:

Auteur(s)Gillian King
UitgeverijOmniboek
ISBN9789401900614
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's218
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte543 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten