Zwarte dageraad-   eReader eBook

Cilla Börjlind, Rolf Börjlind • eBook eci.be lezers

€ 9,99

Direct downloaden

Zwarte dageraad is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Olivia Rönning heeft besloten terug te keren bij de politie en wordt op een zaak gezet in de provincie Skåne. In een naburig stadje is een gruwelijke kindermoord gepleegd. Een paar dagen later wordt er nog een kind gedood, deze keer in een dorpje vlak buiten Stockholm. Bij beide kinderen, de zeven jaar oude Aram en de driejarige Emelie, is de nek op dezelfde manier gebroken. De brute moorden op de onschuldige kinderen veroorzaken een schokgolf door het hele land.
Mette Olsäter van de Rijksrecherche is betrokken bij het onderzoek. Ze verdenkt een racistische groep die bedreigingen heeft geuit naar de ouders van de kinderen. Als een onderzoeker van het Nationaal Instituut voor Forensische Wetenschappen iets op het spoor komt, neemt ze contact op met Mette Olsäter. De testuitslag geeft de zaak een zeer onverwachte wending...
Cilla en Rolf Börjlind zijn de meest gevierde scenarioschrijvers van Zweden. Hun crimeseries en -films worden gekenmerkt door sterke plots en charismatische personages die worstelen met levensechte conflicten. De Börjlinds hebben maar liefst 26 Martin Beck-films voor bioscoop en tv geschreven en schreven tevens de scenario’s voor Arne Dahls A-group-serie.

Dit boek in de pers

Cilla en Rolf Börjlind hebben weer een fraaie thriller afgeleverd, vol onverwachte wendingen en met een voorbeeldige plot, maar vooral met een aantal hoofdpersonen waar je niet gauw genoeg van krijgt.  
Vrij Nederland Detective & Thrillergids  

De opbouw van het verhaal is goed gedaan. De korte hoofdstukken en snelle wendingen nemen de lezer mee in een achtbaan die moeilijk te stoppen is. Een echte pageturner dus!  
Hebban.nl  

De actuele, superspannende roman heeft een gecompliceerde, uitstekend uitgewerkte plot, herkenbare hoofdpersonen en een verrassend, overtuigend slot.  
Biblion  


Reviews & recensies

Verplichte kost voor iedere thrillerliefhebber!

Na het lezen van Springvloed was ik verslaafd! Wat een heerlijke thrillers schrijven Cilla en Rolf Borjlind. Het is duidelijk dat ze ervaren scenarioschrijvers zijn, want vanaf bladzijde één word je meteen het verhaal ingezogen. Gruwelijke moorden, gecombineerd met actuele thema’s zoals racisme en fanatisme maken het boek zeer realistisch. Het boek is het derde deel van een serie, maar is prima los te lezen. Al raad ik je natuurlijk aan om alle boeken van de Borjlinds te lezen, want dit is verplichte kost voor iedere thrillerliefhebber!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over kindermoord
  • spanning uit Scandinavië

Details:

Auteur(s)Cilla Börjlind, Rolf Börjlind
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Vertaler(s)Corry van Bree
ISBN9789044969184
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's336
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1220 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieRönning & Stilton
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten