China, The Cookbook

• Hardcover (ENG)

€39,95

€31,99

Je bespaart 20%

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

The definitive cookbook bible of the world's most popular and oldest cuisine

In the tradition of bestsellers including Mexico and The Nordic Cookbook comes the next title in the multimillion-selling national cuisine series, China: The Cookbook. Featuring more than 650 recipes for delicious and authentic Chinese dishes for the home kitchen, this impressive and authoritative book showcases the culinary diversity of the world's richest and oldest cuisines with recipes from the eight major regions and twelve minor regions.

China: The Cookbook celebrates popular staples such as Sweet and Sour Spare Ribs and Dim Sum, as well as lesser-known regional classics like Fujian Fried Rice and Jiangsu's Drunken Chicken, and features additional selected recipes from star chefs from around the world.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

UitgeverijPhaidon
ISBN9780714872247
TaalEngels
UitvoeringHardcover (ENG)
Afmetingen279 x 187 x 55 mm.
Gewicht2083 gr.

Recent bekeken producten