Larousse Book of Bread

Eric Kayser • Paperback (ENG)



Je bespaart 20%

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

The Larousse Book of Bread features more than 80 home baking recipes for breads and pastries from two of France's most trusted authorities. From traditional Boule and Cob and specialty Ryes and Multigrains, to gluten-free Organic Sour Doughs and Spelts and sweet Brioches, Kayser's easy-to-follow recipes feature detailed instructions and step-by-step photography. No matter if you are creating quick and simple Farmhouse Breads or gourmet treats like Croissants and Viennese Chocolate Bread, with it's unique structure and a comprehensive guide to techniques, ingredients and equipment, The Larousse Book of Bread is the ideal baking resource for both home cooks and professionals.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review


Auteur(s)Eric Kayser
UitvoeringPaperback (ENG)
Afmetingen277 x 187 x 33 mm.
Gewicht1244 gr.

Recent bekeken producten