Maak een nieuwe boekenlijst

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Le Bernardin Cookbook

Le Bernardin, New York's only four-star seafood restaurant, is renowned not only for its impeccable cuisine but also for its understated elegance. Now the Le Bernardin experience is made accessible to everyone in more than 100 meticulously formulated and carefully tested recipes for all courses, from appetizers through dessert.

The food served in Le Bernardin's beautiful dining room is as subtle and refined as any in the world, and because fish and shellfish are often best turned out quickly and simply, the recipes in this book can be reproduced by any home cook.

Maguy Le Coze traces the origins of Le Bernardin's "simplicity" to her late brother, Gilbert, the restaurant's legendary cofounder and first chef: "Gilbert was not a classically trained chef," she says. "He had never been to culinary school. When he cooked, he made things he liked, and things he knew. He focused on the quality and freshness of the fish. He made nages and vinaigrettes because he'd never made a hollandaise or a béarnaise. He focused on flavors that were delicate, subtle, herb-infused."

Today, Chef Eric Ripert carries on that tradition with dishes such as Poached Halibut on Marinated Vegetables, Pan-Roasted Grouper with Wild Mushrooms and Artichokes, and Grilled Salmon with Mushroom Vinaigrette. And, of course, there are the desserts for which Le Bernardin is also so well known--from Chocolate Millefeuille to Honeyed Pear and Almond Cream Tarts.

Essential to the experience of dining at Le Bernardin and to the Le Bernardin Cookbook are the dynamic and charming personalities of Maguy Le Coze and Eric Ripert, whose lively dialogue and colorful anecdotes shine from these pages as brightly as the recipes themselves.
16,99 
20,00  
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.
16,99  
20,00  
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gemiddelde beoordeling

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde van €50.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

Vergelijkbaar

Meer van deze auteur
  • Auteur(s) : Eric Ripert
  • Uitgeverij : Random House Us
  • ISBN : 9780385488419
  • Taal : Engels
  • Uitvoering : Hardcover (ENG)
  • Aantal pagina's : 372
  • Verschijningsdatum : 01-01-1998
  • Afmetingen : 241 x 216 x 32 mm.
  • Gewicht : 1252 gr.