Meat!

Meat, provided good and friendly: Herman den Blijker loves it. In his new cookbook Meat! he teaches us all about beef and veal. Red, cooked meat or offal, Herman den Blijker has a delicious dish for it. The techniques and preparations for the meat are also discussed. With this cookbook you always know what kind of meat you have and above all: how to make the best of it.

Herman den Blijker combines entrepreneurship with the craft of cooking. He owns restaurant Las Palmas, presents successful television programs like Mijn tent is top and Herrie gezocht. He previously wrote Herman, Altijd trek, Koken met Herman and Herman dichtbij (Dutch books).
23,99 
29,99  
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.
23,99  
29,99  
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gemiddelde beoordeling

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde van €50.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!