Maak een nieuwe boekenlijst

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Peru: The Cookbook

The definitive Peruvian cookbook, featuring 500 traditional home cooking recipes from the countrys most acclaimed and popular chef, Gastón Acurio. One of the worlds most innovative and flavorful cuisines, Peruvian food has been consistently heralded by chefs and media around the world as the "next big thing." Peruvian restaurants are opening across the United States, with 20 in San Francisco alone, including Limon and La Mar. Acurio guides cooks through the full range of Perus vibrant cuisine from popular classics likequinoa and ceviche, and lomo saltado to lesser known dishes likeamaranth and aji amarillo. For the first time, audiences will be able to bring the flavors of one of the worlds most popular culinary destinations into their own kitchen.
31,99 
39,95  
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.
31,99  
39,95  
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gemiddelde beoordeling

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde van €50.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

  • Auteur(s) : Gastón Acurio
  • Uitgeverij : Phaidon
  • ISBN : 9780714869209
  • Taal : Engels
  • Uitvoering : Paperback (ENG)
  • Aantal pagina's : 512
  • Verschijningsdatum : 01-01-2015
  • Afmetingen : 270 x 180 x 41 mm.
  • Gewicht : 1472 gr.