Recipes from the Woods: The Book of Game and Forage

  • Engels
100 delicious recipes featuring game and foraged ingredients showcase the pleasure of cooking from the woods

Respected French chef and writer Jean-François Mallet has assembled 100 delicious recipes featuring game and foraged ingredients, such as chestnuts, dandelion leaves, nettles, and wild strawberries. Organized into chapters based on food type - furred game (venison, wild boar, hare); feathered game (partridge, pheasant, quail); mushrooms, herbs, and snails; and nuts and berries - the recipes encourage readers to source and discover the pleasure of cooking game and wild foods. From sautéed venison with port and chestnuts to stuffed partridge with kale, these beautifully illustrated dishes bring the flavours of the woods directly into home kitchens.
36,99 
45,00  
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.
36,99  
45,00  
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gemiddelde beoordeling

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde van €50.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

  • Uitgeverij : Phaidon
  • ISBN : 9780714872223
  • Taal : Engels
  • Uitvoering : Hardcover (ENG)
  • Afmetingen : 280 x 186 x 28 mm.
  • Gewicht : 1019 gr.