Reinventing Food

Colman Andrews • Paperback (ENG)

€24,95

€19,99

Je bespaart 20%

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Reinventing Food charts Ferran Adrià's transition from comparative obscurity to becoming the focus of massive media attention - he has been admired, talked about, criticized more than any other chef alive today. Colman Andrews has spent over a decade in conversation with Ferran, as well as countless hours in his restaurant and workshop, and his account recasts Ferran's remarkable career with unrestricted access to the chef and his family and friends, as well as decades of accumulated insights and interviews with the most prominent chefs and critics.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Colman Andrews
UitgeverijPhaidon
ISBN9780714859057
TaalEngels
UitvoeringPaperback (ENG)
Aantal pagina's359
Verschijningsdatum
Afmetingen241 x 161 x 33 mm.
Gewicht709 gr.  

Recent bekeken producten