Werktuigkundige systemen

J.C. Cool • Hardcover (ENG)

€41,99

€33,99

Je bespaart 19%

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

Werktuigkundige systemen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dit boek geeft een algemeen overzicht van de werktuigkunde. Het is geöriënteerd op de systeemleer, waarbij veel aandacht is gegeven aan modelvorming. De optredende interacties tussen krachten en
ver-plaatsingen in werktuigen en tussen werktuigen onderling zijn geanalyseerd. In het boek is eveneens aandacht besteed aan de synthese van werktuigen. Er zijn verschillende methoden aangegeven om goedwerkende constructies te ontwerpen.
De hoofdstukken gaan over
Systemen * Model-vorming * Evenwichten * Stabiliteit * Mechanische versterkers * Spanningen en vervormingen * Materialen * Comparologie * Wrijving en weerstand * Veren * Energie * Aandrijving * Dynamische systemen * Eenheden.
De hoofdstukken kunnen grotendeels onafhankelijk van elkaar worden
bestudeerd.

Werktuigkundige systemen, vraagstukken en antwoorden In het bijbehorende opgavenboekje (ISBN 978-90-407-1290-5) zijn opgaven verzameld over de hoofdstukken Systemen, Modelvorming, Stabiliteit,
Evenwichten, Mechanische versterkers, Comparologie, Wrijving en weerstand, Veren, Aandrijving en Dynamische systemen. Bovendien is een reeks algemene opgaven opgenomen. De vraagstukken zijn voorzien van uitgebreide antwoorden.
URL over dit boek: http://www.vssd.nl/hlf/werktuig.html

Details:

Auteur(s)J.C. Cool
UitgeverijVSSD
ISBN9789040724510
TaalEngels
UitvoeringHardcover (ENG)
Aantal pagina's344
Verschijningsdatum
Afmetingen250 x 173 x 22 mm.
Gewicht742 gr.  

Recent bekeken producten