Filmnieuws

Bafta Awards

Op 12 februari werden de Bafta Awards uitgereikt. Deze Britse filmprijzen worden gezien als een van de belangrijkste graadmeters voor de Oscars. La La Land werd de grote winnaar met 5 Awards. Bekijk hier enkele andere winnaars:

Alvast te reserveren

Uitgelicht door onze filmverslinders

Je houdt er van om heerlijk te kunnen wegdromen en ontspannen. Dat kan met een heel goed boek, maar ook met een mooie dvd of blue-ray film. Met allebei kun je lekker wegkruipen op de bank en je verliezen in een goed verhaal. Of dat nu op papier is, of op je televisie thuis. Het gaat jou om het verhaal, dat je meeneemt in bijzondere verhalen en naar verre oorden. Waar je bij boeken zelf je fantasie moet gebruiken om dingen in te vullen, kunnen de spectaculaire beelden en muziek van een film je helemaal in hypnose brengen. Wat beter is? Wij weten het niet. Gewoon lekker blijven lezen én films kijken dus: bij ons kun je namelijk zowel je favoriete boek als dvd kopen. Van de nieuwste series waar niemand over uitgepraat raakt tot de echte klassiekers!

Duizenden uren aan kijkplezier bij eci

In het assortiment van eci vind je maar liefst meer dan 35.000 dvd’s. Voor ieder wat wils is dus zeker geen understatement. Een greep uit het aanbod: speelfilms, documentaires, cabaret & theater, muziek en al je lievelings TV-series. En natuurlijk kun je die dvd’s ook als blu-ray bij ons kopen. Heb je al precies in gedachten welke dvd’s je nog wil kijken en wat er nog op je verlanglijstje staat? Of ben je nog op zoek naar een inspirerend advies? Goed dan dat je eci hebt gevonden, want daar staan wij voor: verrassende vondsten! Kijk bijvoorbeeld eens in de lijst van best verkochte dvd’s of bij de nieuwste uitgaven. Nog leuker: je laten adviseren door andere klanten van eci. Zij delen graag reviews van de – volgens hen – allerbeste dvd’s!

Een dvd kopen bij eci: van A tot Z een plezier!

Van winkelen een plezier maken van A tot Z, daar gaan we voor bij eci. Eerst geïnspireerd zoeken, daarna eenvoudig bestellen en vervolgens zo snel mogelijk thuisbezorgen. Dvd’s kopen doe je daarom het beste voor 16.00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde avond nog verwerkt. En mocht het dan toch niet helemaal naar je zin zijn? Dan doen we niet moeilijk over ruilen. Laat je verrassen door onze service! Heb je nog vragen? Je kunt ons natuurlijk bellen en mailen, maar we zijn ook bereikbaar via de chat op onze website, en via Twitter, Facebook en zelfs via WhatsApp! We staan voor je klaar!