10 Min Trainer

• DVD

€89,99

€84,99

Je bespaart 6%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

DE DVD'S IN DIT PAKKET BEVATTEN GEEN NEDERLANDSE ONDERTITELING. DE BOEKJES IN DIT PAKKET ZIJN ENGELSTALIG.

Tel Sell introduceert Tony Hortons 10 Minute Trainer, de ultieme excuus brekende workout die mensen met tijdnood transformeert van ongetraind tot ongelooflijk, en dat in slechts 10 minuten per dag, uitvluchten zijn niet meer nodig.

Een recente studie, die uitgevoerd is in een Amerikaanse universiteit, heeft aangetoond dat u met een 10 Minuten cardio trainingsworkout net zoveel calorieën verbrandt als met een half uur joggen. Het is snel, het is intensief en u zult gegarandeerd resultaat zien. Begin met Tony’s 10 Minute Total Body DVD. In slechts 10 minuten geeft u uw hele lichaam een Total body workout, van top tot teen. De volgende dag verbrandt u een aanzienlijke hoeveelheid vet en calorieën met 10 Minute Cardio. Geen ingewikkelde danspassen, maar gewoon trappen, een voorwaartse lunge en stoten en de calorieën verbranden en de kilo’s verdwijnen. De volgende dag traint Tony u met behulp van de 10 Minute Lower Body Moves, in 10 Minuten gegarandeerd effectief voor die mooie heupen, strakke dijen, gelifte billen en steeds kleiner wordende zadeltassen, u komt snel in vorm. Houd uw lichaam flexibel slank en mooi in model met Tony’s Yoga Flex, een geweldige body stretch dit alles ook weer in slechts 10 minuten. Iedere DVD bevat Tony’s exclusieve trainingsschema en personal trainer tips voor de beste resultaten. Maak een grote lunge beweging. Hoe groter de lunge beweging hoe hoger de trap zal zijn. En met Tony’s workout schema weet u precies welke workout van 10 minuten u elke dag moet doen.

Begin met één workout per dag en voeg eventueel daar een extra 10 minuten workout aan toe voor een nog sneller resultaat. Tony maakt het u zelfs eenvoudiger af te vallen met behulp van zijn Rapid Results Weight Loss Planner en het 10 minuten receptenboekje volgepakt met gezonde, maar voedingsrijke ontbijt, lunch, diner en snack opties, allemaal eenvoudig klaar te maken in slechts 10 minuten of minder.

Let op: de DVD's en gidsen zijn Engelstalig.

Tracklist

 1. 1. Workout DVD 1 - Total Body, Lower Body, P90FB-Z
 2. 2. Workout DVD 2 - Cardio, Yoga Flex-Z
 3. 3. Pro-Grade Weerstandsbanden
 4. 4. Power Cardio Belt
 5. 5. Quickstartguide
 6. 6. 10 Minute Meals
 7. 7. Rapid Results Guidebook
 8. 8. Getting Started
 9. 9. Bonus - 10 Minute Ab Routine
 10. 10. Bonus - Tony's On The Go Workout Kaarten
 11. 11. Bonus - 10-Day Lean Jean Plan

Details:

EAN5060311890061
TaalEngels
Aantal DVDs2
UitvoeringDVD
Verschijningsdatum
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Recent bekeken producten