Allo Allo - Seizoen 1 Deel 1

Regisseur(s): David Croft
Carmen Silvera, Gorden Kaye, Kim Hartman, Richard Gibson • DVD

€12,99

€11,99

Je bespaart 8%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Bonjour! Welkom in het pittoreske stadje Nouvion bij Café René. Het rustige leventje van café eigenaar René Artois wordt op zijn kop gezet door het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Zo goed en zo kwaad als het gaat probeert hij echter zijn oude leven voort te zetten. Maar René Artois is een gewild man in deze tijd van oorlog: vrouwen (in het bijzonder de serveersters Yvette, Maria & Mimi) willen zijn lichaam, terwijl het Franse verzet onder leiding van Michelle Dubois zijn brein wil. De Duitse bezetters kapitein Hans Geering, luitenant Hubert Gruber en soldaat Helga … die willen zijn worst. Ja, als eigenaar van een café heb je het hard te verduren tijdens de oorlog. Ondanks alles vreest Rene de Duitsers bezetters niet, hoewel de meedogenloze Gestapo-officier Herr Otto Flick en de leden van het communistische verzet zijn leven flink op de kop kunnen zetten. Er is slechts één persoon die hem echt de stuipen op het lijf jaagt en dat is zijn vrouw Edith!

The British Are Coming (Pilot): René Artois is de eigenaar van het Café René in het Franse dorpje Nouvion. Hij wordt door het Franse verzet overtuigd om twee ontsnapte Britse piloten te verbergen. René is echter meer geïnteresseerd in het aanpappen met zijn twee serveersters zonder dat zijn vrouw hier achterkomt.
The Fallen Madonna: De kolonel besluit dat het eenvoudiger is om René samen met het schilderij van de Fallen Madonna uit te leveren aan de Gestapo. René heeft echter een beter idee.
Pigeon Post: De uniformen van de kolonel en de kapitein worden gebruikt door de 2 piloten. Michelle van het verzet stuurt 2 postduiven om berichten mee te versturen. Helaas maakt Edith hier een maaltijd van.
Schaviel Row To The Rescue: Tot er nieuwe uniformen zijn moeten de kapitein en kolonel zich verkleden als uienverkopers. Michelle van het verzet vraagt om een fles gevuld met explosieven te verbergen in het café.

Details:

EAN5412012166356
TaalEngels
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur120
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
KijkwijzerDrugs- en alcoholgebruik, Grof Taalgebruik
SerieAllo Allo
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.  

Recent bekeken producten