Apocalypse - The Rise Of Hitler  Blu-Ray

Regisseur(s): Daniel Costelle, Isabelle Clarke

Acteur(s): • Blu-Ray

€ 9,99

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In 1924 schrijft Adolf Hitler: ‘Een sterk ras zal de zwakke rassen uitroeien.’ Niemand kon toen nog vermoeden dat hij zou uitgroeien tot de Führer; de dictator die Europa en de hele wereld in een wurggreep hield en die miljoenen mensen de dood in joeg. Hoe heeft het zover kunnen komen?
APOCALYPSE geeft het antwoord.

Hitler: een middelmatige student die door zijn moeder in de watten werd gelegd. Een mislukt kunstenaar. Een eenzaat. In de loopgraven van de Eerste Wereldoorlog verandert hij in een rabiate nationalist en ontdekt hij zijn missie: Duitsland redden. Aanvankelijk ziet het Duitse volk hem als een marginale figuur, maar tijdens de economische crisis van 1929 scharen steeds meer wanhopige Duitsers zich achter hem.

Op 30 januari 1933 wordt hij Rijkskanselier en trekt hij steeds meer macht naar zich toe. Het volk is de republiek beu. Maar wat komt ervoor terug? Concentratiekampen. Vervolging van Joden. Het begin van de holocaust. Hitler bereidt zich voor op oorlog. Wat volgt is de apocalypse.

Na het veelgeprezen World War II: Apocalypse brengen documentairemakers Isabelle Clarke en Daniel Costelle opnieuw een diepgravend portret met behulp van authentiek beeldmateriaal dat volledig is gerestaureerd en zorgvuldig ingekleurd.

Details:

EAN8715664095461
TaalEngels
OndertitelingNederlands
UitvoeringBlu-Ray
Speelduur113
FilmmaatschappijDFW
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDTS Digital Surround
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld
SerieApocalypse
Afmetingen190 x 136 x 17 mm.
Gewicht100 gr.

Extra's

  • COMPLETELY RESTORED IN HIGH DEFINITION

Recent bekeken producten