Artscreen - Schilderij Op Je Flatscreen

Special Interest • DVD

€ 9,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Antoinette weet de hedendaagse situaties van Bourgondisch leven met een glimlach te vertalen in haar schilderijen. Op deze manier komen de wat arrogante maar toch ook weer grappige dames en heren goed tot hun recht. Antoinette is op het idee gekomen deze DVD te ontwikkelen om de KUNST toegankelijk te maken voor iedereen.

Niet alleen de vormgeving ook de details en het kleurenspel zijn een belangrijk onderdeel van haar schilderijen. Door Antoinette worden de details nauwgezet uitgewerkt van ontwerp tot schilderij.

Speciaal voor deze DVD heeft Antoinette Verhallen deze schilderijen ontworpen. De schilderijen met zeer herkenbare onderwerpen in samenspel met haar Bourgondische dames en heren zijn steeds weer een lust om naar te kijken en brengen kleur en vrolijkheid in uw huis.

De televisie maakt een belangrijk onderdeel uit van ons leven maar we willen deze niet altijd aan hebben staan, als we vrienden of familie op bezoek hebben. Vanaf nu is er de gelegenheid om van dit scherm een
schilderij te maken.

Middels deze DVD kunt u via uw flatscreen deze gezellige sfeer ook in uw kamer brengen met een keuze uit maar liefst 8 schilderijen.
Voor elke situatie is er op deze DVD wel een geschikt schilderij qua onderwerp of kleur te vinden.
Alle schilderijen zijn gefotografeerd door Mirjam fotografie, in HD met hoge resolutie voor een perfecte weergave.

Details:

EAN8717377006611
TaalEngels
UitvoeringDVD
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Extra's

  • .. OP JE FLATSCREEN

Recent bekeken producten